Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parówka8924556

Co robić?

Polecane posty

Gość parówka8924556

Przeczytałam wiadomość na poczcie mojego faceta i okazało się, że okłamał mnie w pewnej kwestii. Sprawa dość ważna. Jeszcze wczoraj nawiązałam w rozmowie do tego tematu i znów usłyszałam kłamstwo. Nie przyznałam się, że czytałam jego pocztę. I teraz nie wiem co zrobić - związek z facetem, który nie jest ze mną szczery nie rokuje, potrzebna jest rozmowa. Tylko jak się przyznam, to zrobi awanturę o grzebanie w jego poczcie, a temat kłamstwa zejdzie na margines - wiadomo, będzie się bronił atakując mnie. Z drugiej strony jak nie porozmawiam i się nie przyznam to ta sprawa będzie mnie gryzła i nie da spokoju. Nie wiem co robić, co radzicie?

Gość Rapuncel
Napisz o co chodzi bo tak to nie wiem co jest grane .

Gość parówka8924556
O to, ze przeczytałam pocztę mojego faceta i nie wiem czy się przyznać.

On okłamuje Ciebie a Ty również nie jesteś z nim szczera.Od niego oczekujesz rozmowy i wyjaśnień a Ty nie możesz się przyznać,że czytałaś jego pocztę?

Gość gość
na razie bym śledziła co dalej przesłała wszelakie maile na swoją własną pocztę między czasie bądź normalna zachowuje sie jakby nic prowokuj/stwarzaj sytuacje pod katem tego co tam wyczytałaś nie wiem co to było dlatego nie mogę więcej doradzić jak uzbierasz coś więcej to napisz poradzimy co dalej :)

Gość parówka8924556
Generalnie to nie jest sprawa bieząca tylko coś, co miało miejsce w zeszłym roku. Nie chodzi też o inną babę. Po prostu okłamał mnie w istotnej kwestii, poza tym mam teraz wrażenie, że tych kłamst mogło być więcej. Jesteśmy razem kilka lat.

Gość gość
tez tak mialam.. sprawdzilam jego poczte a on pisal z jakimis laskami na fb a nie mialam hasla na fb tylko na poczte i pozniej mowie mu o tym na poczte tez zmienil haslo ale siedzial na gmailu i pozniej poszedl do lazienki wylogowal sie ale mial zapamietaj haslo to kliknelam patrze a on pisal z jakimis a mi mowil ze nie pisze nie pisze. no i powiedziala mu o tym to przepraszal ale oczywiscie temat ze grzebie w jego poczcie ... kurde no a kiedys sam haslo mi podawal .. ale nie mial nic na sumieniu,.,, teraz w ogole nie znam jego hasla ..