Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupowac mebelki dla noworodka?

Polecane posty

Gość gość

Pokoj stoi wolny i czeka na noworodku a ja sie zastanawiam czy oplaca mi sie kupowac meble dla takiego malutkiego dziecka? Lozeczka mam po starszej corce w bardzo dobrym stanie, wiadomo ze i tak najpierw postawie je u nas w sypialni, na upartego to i cala komode moge zwolnic zeby byla na ubranka noworodka czy lepiej kupic caly zestaw mebli do pokoje? Z lozkiem czy z lozeczkiem? Starsza corka ma teraz takie fajne lozko szer 140 i z taka zapora, zeby nie wypadal wiec moze od razu kupic takie lozko? Patrze w necie i raczej z lozeczkiem zestawy sa takie bardzo dzieciece wiec za 4lata i tak bede musiala je wymienic. Co radzicie?

Gość gość
Moim zdaniem ma to średni sens. No ale jakieś meble na ubranka malucha i tak są potrzebne.

Gość gość
Ja kupuję łóżeczko z szufladą i komodę, ale taką drewnianą - niekoniecznie dziecięcą. Wystarczy.

Gość gość
ogólnie pokój dla dziecka jest pusty jak na razie, był mała graciarnia ;) my kupujemy tylko łóżeczko, jakaś komodę ale nie dziecięca a taka która jej posłuży parę lat i duża szafą przesuwną. Ta szafa i tak była w planach przed ciąża i bardzo się przyda. Wolnego miejsca nigdy za wiele ;) moim zdaniem troszkę bez sensu kupować takie mebelki dziecięce bo i tak za dwa trzy lata znowu będzie trzeba wymieniać. no ale tak jak piszą inni to Twój wybór ;) Pozdrawiam