Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MamaPaula

paulina_lauchstadt@interia.pl

Polecane posty

Jestem tylko zwykłym człowiekiem i czasami nie rozumiem tego co piszą fachowcy w internecie!Więc może mi podpowiecie i rozwiejecie moje watpliowsci...od pol roku staramy sie z partnerem o dziecko on jak i ja mamy juz corki z poprzednich zwiazkow.Pod koniec kwietnia zrobilam badanie bthcg i wyszlo ze jest w ciazy niestety5maja poronilam(wszystko samo sie oczyscilo).Kolejna miesiaczke mialam 1czerwca i trwala do ok 5,6czerwca.Nigdy nie mialam regularnych miesiaczek.Juz myslalam ze nam sie udalo a tu dzis dostalam miesiaczke(a na dzis mialam umowiona wizyte u lekarza);-(((CZY MOGE SIE ŁUDZIĆ ZE MOZE JEDNAK JESTEM W CIAZY MIMO MIESIACZKI???

Gość gość
nie masz co sie łudzić, zejdz na ziemie kobieto... NIE JESTES W CIĄŻY :O

Gość gość
No niestety też tak myślę , Ale dam Tobie nadzieje ja miałam okres w terminie ,4 dniowy jak zawsze ilość krwawienia także czyli slaby ,jak to lekarze określają że to nie okres ale krwawienie implantacyjne........potem parę tyg później kiedy podejrzewałam ciążę zrobiłam test ,przekonana że może być to góra 6 tc pojechałam do lekarza i co byłam w 11 tc .

Gość gość
nie masz co sie łudzić, zejdz na ziemie kobieto... nie jestes w ciąży ........jesteś lekarzem???jesli juz wypowiadasz sie na takim forum to na drugi raz pamietaj by pisac grzeczniej.pozdrawiam