Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak było u Was z rzuceniem palenia w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Ja odrazu jak się dowiedziałam, że jestem w ciązy to oczywiście rzuciłam, pozbylam się niedawno kupionej paczki i zapalniczek. Ale jest mi cholernie ciężko! Wiem, że nie mogę, że to może zaszkodzić dziecku, ale cały czas myśle o papierosku...jak sobie z tym poradzic?

Gość gość
jak się dowiedziałam o ciązy rzucanie palenia zajeło mi ok tygodnia, pozwalałam sobie na 3-5 papierosów az zeszlam do jednego i juz następnego dni nie zapaliłam... jakos łatwo było mi rzucić...

Gość gość
normalnie siedze i wlacze ze soba zeby nie isc do sklepu i nie kupic paczki... ale wiem ze nie wolno!!

Gość gość
Na razie ze sobą walczysz ale jak zaczną się mdłości to już nie będziesz musiała. Ja tak miałam - na samą myśl, że mogłabym zapalić mnie mdliło :) I nie palę i po ciąży też nie zamierzam już wracać do tego gówna :P

Gość gość
A ja nie rzucilam, nawet popalalam wiecej z podekscytowania, ze tak szybko udalo mi sie zajsc. Rzucilam w 10. t. c. znienacka i od razu-bo zrobilo mi sie niedobrze po papierosie.

Gość gość
Dopiero pod koniec ciazy zaczelo mnie ciagnac, to raz na tydzien pozwalalam sobie na jednego bucha od meza, calego bym nie spalila, bo zezarlyby mnie wyrzuty sumienia.

Gość gość
O 22.00 robilam test zapalilam, zobaczylam 2 kreski i od tamtej pory nie pale. Nie ciagnie mnie i dopiero gdy zobacze na kafe cos o rzucaniu palenia przypominam sobie ze palilam :-P a palilam 8 lat.