Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koootka35

Jak skonczyc romans?

Polecane posty

Postaram sie w skrocie napisac. Mam meza, dwojke dzieci ale nie wygladam jak typowa matka polka, zawsze o siebie dbalam i ludzie daja mi max 30lat. Mam dobra prace a w pracy kochanka... Mlodszego odemnie, ma 27lat i jest bogiem seksu. Dzieki niemu moj swiat wiruje... Nie potrafie sie z tego wyplatac, to trwa juz prawie 2lata a nasze spotkania przepelnione sa erotyzmem, dzikim seksem i masa orgazmow. Wiem ze zle robie bo mam dobrego meza ale w sypialni nie jest taki jak ON.. nie jest taki dziki i dominujacy, jak jestem przy nim i czuje jego cieplo, silne ramiona to sie rozplywam. Prosze pomozcie mi to zakonczyc bo wiem ze to do niczego dobrego nie prowadzi :( ale nie wiem jak to zrobic... nie wiem czy jestem na tyle silna zeby to zrobic...

Gość gość
dobrze trafilas, tu wszystkie wygladaja mlodziej, sa atrakcyjne i daja d**y na lewo :D a tak w ogole o rade nie prosilas gdy zaczynalas sie piertolic :D

zasraniec na pewno ma poprawkę,ale zamiast się uczyć marszczy freda pod posty koootki :-p

Gość gość
pokaz c*pe a nie piertolisz.

Gość gość
nie rozumiem dzisiejszego swiata po co wychodziłaś za mąż jak nie potrafisz dochować wierności ? jak można 2 lata żyć w kłamstwie ? co z tego, że twój mąż nie jest dobrym partnerem seksualnym ? przecież w życiu nie liczy się tylko seks doceń to co masz nie jedna kobieta chciałaby mieć takie życie jak ty oczywiście chodzi mi o męża, dzieci, dom swietną pracę doceń w końcu to co masz

Gość gość
Koorvisz sie za plecami jak zwykla szmata. Jestes dnem. Tamten cie posuwa, bo czemu nie. Pewnie napierdala sie z ciebie,ze robisz w c***a meza, ze cie yebie a ty do dzieciakow wracasz. Zero jestes, zwykla rozyebana pizzda bez wartosci. Nie wiem czemu nie zostawisz meza. Koorestwo w czystej postaci.

Gość gość
jesteś pustak,zwykła brzydula a wyglądsz jak dziwka

Gość 7♕7
fuj obrzydzasz mnie