Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xawier

Nowa usluga w salonach Play

Polecane posty

Gość Xawier

Chcialam zapytac sie o nowa usluge w salonach Play-sprzedawczyni zaproponowala mi, ze moge sprzedac u nich swoj stary telefon komorkowy. Ktos cos wie? O co ch?

Gość gość
ta cos jest ale slabo rozreklamowane. nawet zadnych plakatow nie ma. To chyba wymog w dzisiejszych czasach zeby salony oferowaly eko rozwiazania dla swoich klientow.

Gość majak5466433653
skupuja telefony?? chyba sprzedaja??

Gość romanek
No rzeczywiście, słabo rozreklamowane ale jak się pogrzebie na stronce Play znajdzie się tą usługę PlayGreen. Tam można wycenić swój telefonik.

Gość frycz5
niech mi ktos sprawdzi ile za moja nokie 6300??bo nie moge tego znalezc, koles w komisie powiedzial ze bez papierow nie wezmie, a kto do cholery trzyma papiery od 5 letniego telefonu!!litości

Gość romanek
Do Frycz5: Twoja nokia jest warta, jak dobrze wpisałem na stronce Playa 45zeta,

Gość polakones
W kazdym salonie to funkcjonuje? Juz nie chodzi mi o kase ale o pozbycie sie zlomu z domu a jakby choc na pare zlotowek wycenili to bym sie cieszyl:)

Gość romanek
W sumie oldsql telefonik piwko można otwierać:), ale jakieś inne można oddać jak się posiada

Gość anitaberre
Ta ja bylam dzis w Toruniu PLazie i mi skupili starego sony eriksona i dostalam 3 dychy za niego. ale trza miec swoj nr konta bo przelewem realizuja. no to mam plakac?? tylko sie cieszyc ze pare groszy mozna zyskac

Gość rusek
Racja każdy piniadz się liczy, jak ma leżeć i zbierać tylko kurz niech zarobi na siebie:) tzn na nas:P

Gość alicjaorre
Mi dzis Pani ze Zlotych Tarasow w stolicy zaproponowala ale nie mialam przy sobie nr konta!!!!czemu nie ma gotowki odrazu bym sie skusila ;D

Gość rusek
BO byś pewnie od razu wydała, a może oni uczą za razem ekologi i oszczędzania:)

Gość gość
Czyli jak? Idziesz do salonu i sprzedajesz telefon czy tylko przy okazji podpisywania umowy robią Ci łaskę i mogą odkupić. Btw. ja nie jestem w sieci Play...

Gość lajjk
Nie, a przynajmniej tak mi siię wydaję że można po prostu wejść i sprzedać, nawet jeśli jesteś z innej sieci. Co to kogo obchodzi.

Gość gość
Chyba mozesz wejsc z ulicy i oddac telefon. Nie musisz miec zadnego okablowania etc, tylko naladuj dziada ;) Ja oddalam 4 telefony-antyki ktore byly w sieci Orange i mialy simlocki. nie zadawali pytan, zobaczyli czy sie wlaczaja wzieli nr konta i poszlo ;)

Gość nowyywon
Witam. Zaciekawiło mnie to co tu piszecie. Biorę swój telefon, nawet 2 idę do salonu play (czy każdy salon posiada taką usługę?) i cchę sprzedać. Wszystko mam na miejscu wyceniane tak?

Gość ihhhaaa
pierdłem

Gość psz-czoła
bzzzz

Gość PlayGreen
Play Green! Uwolnij starą komórkę Masz w domu niepotrzebny, ale sprawny telefon? Zapłacimy Ci za niego! To proste: sprawdź, ile jest wart Twój stary telefon i poszukaj na mapie punktu Play, do którego możesz go zanieść. Telefon zostaje u nas, a pieniądze dostaniesz przelewem. 1. Jeśli chcesz sprzedać swój używany telefon, zanieś go do najbliższego salonu Play. 2. Sklep wycenia telefon używając aplikacji Mobileswap. 3. Pieniądze wpływają na podane przez Ciebie konto bakowe.

Gość ihhhaaa
Danke danke! Bedziem probowac

Gość PlayGreen
Zapraszamy do odwiedzania naszej strony green.play.pl

Gość gość
Co oni niby robia z tymi telefonami??

Gość pracownik Play
Recykling jest jedną z metod ochrony środowiska naturalnego. Jej celem jest ograniczenie zużycia surowców naturalnych oraz zmniejszenie ilości odpadów. Telefony skupione są powtórnie wykorzystane w Afryce. W krajach rozwijających się telefony komórkowe są bardzo drogie i wiele ludzi nie może sobie pozwolić na zakup nowego. Poprzez powtórne wykorzystanie telefonów komórkowych w Afryce pomagamy ludziom łaczyć się ze Światem

Gość bronek93
Ciekawe czy serio kaskę przelewają:]

Gość pracownik Play
Tak, w ciągu 7 dni roboczych pieniądze będą na koncie, aa przy chęci sprzedaży telefonu prosimy mieć przy sobie nr konta bankowego/