Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W listopadzie bede miała wydłużane nogi, w wakacje 2014 zmieni sie moje zycie

Polecane posty

Gość gość

wreszcie bede mogla byc fotomodelką, wreszcie odzyskam pewnosc siebie, zniknie moj kompleks z dziecinstwa, kompleks niskiego wzrostu ktory blokuje moją droge do szczesliwego zycia, dwoch psychologow i psychiatra - zaden mi nie pomogl, tylko operacja bedzie zbawieniem

A taka operacja jest w ogole mozliwa? Pierwsze slysze o czyms takim jak wydluzanie nog. Skracanie owszem.

Gość gość
Jasne, wydkuzanie robi sie na calym swiecie, skracanie b.rzadko. Wydluza sie aparatem ilizarowa, te druty na nogach albo implantami wewnatrz kosci, ja bede miala to drugie. 3mies wydluzania + 3 zrost i rehabilitacja.

Gość gość
o ile wzrośniesz?

Gość gość
ile masz teraz cm?

Gość gość
10cm, jesli wytrzymam bo wydluzanie boli, we wrzesniu mam konsultacje i badania w niemczech

Gość gość
158

Gość gość
ale masz k***a problemy....:O

Gość gość
ludzie sa popieprzeni zeby za takie cos placic tyle i miec tak wielkie kompleksy z niskiego wzrostu. domyslam sie ze karlem nie jestes, ksoro 10cm brakuje ci do modelki... w doopie sie przewraca ludziom dzis szkoda ze nie macie kompleksow na punkcie marnej ortografii tudziez brakow w wiedzy ogolnej

Skracanie jest chyba dosyc czestsze niz wydluzanie. Chodzilo mi o amputacje. Tak czy siak powodzenia tyczko;)

Gość gość
a ja rozumiem autorke sama jestem niska i wysoki niskiego nie zrozumie.powodzenia autorko:) brawo za odwage ja jednak pozostane przy moim karlim wzroscie ;) jestem starsza od ciebie chyba i juz mi to tak nie uwiera jak kiedys.Teraz mam inne wartosci.Ale szalej pókiś młoda ;)

Gość gość
wysocy zyja krócej

Gość gość
potem będą sie często kosci łamać w tych wydłużanych miejscach. kaleka do końca życia. nie lubie modelek bo to zwykle szkielety :(

Gość gość
taaaa , 158 cm i 100 cm-nogi - buahahah, niezła ściema :D gratulujemy NĘDZNEJ PROWOKACJI :p

Gość gość
przecież napisała 10 cm a nie 100 cm :O ja bym chciała sobie wydłużyć nogi bo są nieproporcjonalnie krótkie w porównaniu do tułowia ale boję się bólu no i tego, że kości będą osłabione.

Gość gość
I co ci to da? I tak geny ci się nie zmienią i urodzisz pewnie też konusa a nie koszykarza...

Gość gość
ja mam 162, proporcjonalnie dosc dlugie nogi i wysocy faceci za mna przepadaja, moj luby ma 193 ;) a na zdjeciach wygladam jak modelka, bo tam nie widac wzrostu tylko proporcje :P

Gość gość
to prawda, że nie widać, nieraz jestem w szoku, jak czytam, że jakaś aktorka ma 160cm wzrostu, a wygląda na wysoką, jak ktoś jest szczuplutki, to wygląda na wyższego

Gość gość
np. Madonna na ile wzrostu wygląda? na 154cm?

Gość gość
Salma Hayek: 156cm

Gość gość
Natalia Kukulska - 158 cm

Gość gość
co do Madonny to są różne informacje w necie od 154cm do 164 :P

Gość gość
Nelly Furtado(wokalistka)-155 cm

Gość sowa z nocy
operacja plastyczna nie zmieni ci psychiki, nie pozbawi kompleksow, nie zmieni nawisow z diecinstwa. bo to wszystko jest w glowie.

Gość gość
na psychikę to się rzuci niesamowity ból przez minimum trzy miesiące. To nie jest nic takiego, jeśli ktoś przez tak długi czas przeżywał ból, to wie jak to na psychikę działa. Będziesz żałować tej decyzji, zmienią Ci się priorytety. Trzy miesiące to szmat czasu i nie można przyjmować silnych leków przeciwbólowych, potem przyzwyczajanie się do zmienionego, osłabionego ciała. Czysta głupota taka decyzja...

Gość gość
Znalam dziewczyne ktora wydluzala noge o 6cm bo miala krotszą, miala wlasnie te druty na łydce, podobno to boli strasznie gdy sie przekręca sruby 0,25cm i tak 4x dziennie, ketonal po pewnym czasie przestaje dzialac bo organizm do kazdej substancji sie przyzwyczaja. A potem co zostaje? morfina i fentanyl ?:O Nie wiem czy warto, tak czy inaczej zycze szczescia

Gość gość
W poznaniu tez wydluzaja,ale laserowo.