Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olga28 lat

Mąż chce dziecko, a ja nie jestem gotowa...

Polecane posty

Gość racjonalnie myslaca
dobrze,ze moi rodzice to ateisci i nie nawbijali mi do glowy takich bzdur:P

Gość Olga28 lat
Mój dziadek jest organistą w kościele i on właśnie ma nasrane w głowie. Mój tato taki nie jest i podchodzi do tego tematu normalnie i nawet śmiał się jak mówiłam że będę czekać z seksem do ślubu.

Gość gość
a Tobie polecam jednak do anala gumke,bo nawet po lewatywie/b.dokladnym umyciu odbytu sa tam bakterieoczko.gif xxx Dbamy o higienę :) A z gumką nam seks nie smakuje.

Gość Olga28 lat
Ja nie mogę stosować prezerwatyw, ale to dobrze, bo mi też seks w gumce nie smakuje. A my lubimy spontaniczny seks więc nie zawsze pamięta się o tej prezerwatyw.

Gość gość
autorko nie zgadzaj sie,musisz byc gotowa bo to na Ciebie spadnie wiekszosc obowiazkow.moja kuzynka zrobila ten blad i jest teraz znerwicowana.a maz niech uszanuje Twoja decyzje,to nie on bedzie chodzil w ciazy.ach ci mezczyzni:(

Gość gość
autorko przepraszam,ze troche nie temat ale pytam teraz wszystkich....jak myslicie czy Lililuiza trolluje czy ona tak na powaznie?bo mi sie az wierzyc nie chce w to co ona pisze:O

Lililuiza to troll który ma polew z tego, że się na nią złościcie, lub też jest to moderator, którego zadaniem jest podtrzymywanie rozmowy :)

Gość Olga28 lat
Nie wiem. Znam osóby, które z seksem czekali aż do ślubu, ale z marnowaniem spermę to nie wiem co myśleć. Dziwne trochę. Ale jestem toletancyjna i szanuje jej zdanie.

Gość Olga28 lat
Nawet jeśli zostaniemy ukarani to warto. Miłość francuska jest wspaniała.

Gość Olga28 lat
Tak, a córka będzie robić to samo za kilkanaście lat. W domu powinno otwarcie mówić o seksie.

Gość Olga28 lat
Seks nie powinien być tematem tabu.

a ja powiem dzieciom o seksie oralnym i analnym i powiem czym to grozi,bo kara Boska jest za to.nie macie do siebie szacunku.

Gość gość
lililuiza ty jestes chora!!

Gość bthhtbrbrb
przeciez kosciol dopuszcza seka oralny, alw tylko w celu pobudzenia seksualnwgi, wiec nie pieprz lililuiza

Gość Olga28 lat
Kobieta, którą nie ma do siebie szacunku sypia z przypadkowymi mężczyznami.

Gość gość
jak wy patrzycie swoim dzieciom w twarz,seks oralny i analny i masturbacja to pokusa Szatana.to karygodne.nie jestescie przeciez psami.

Gość gość
Dla co nie których seks to jakieś przeciwieństwo.n

Gość gość
Li coś idź się lecz

Gość mezczyzni zawsze chca dziecko
bo to nie oni sa w ciazy, rodza i potem sie nim zajmuja. Twoj maz jest niedojrzaly, jezeli widzac Twoja rekacje nadal Cie meczy. Chce po prostu kolejna zabawke. Dojrzaly facet ustala takie sprawy z partnerka, a jak ona nie czuje sie gotowa, nie nalega. To, co Twoj maz robi, to brak szacunku wobec Ciebie. Nie daj sie wrobic, bycie matka to nie zabawa na 5 minut. Bycie ojcem takze, ale twoj chlop chyba nie czuje o co tu chodzi, albo juz planuje byc tata weekendowym i Tobie wszystko zostawic na glowie.

Gość gość
Nie daj się wrobic. Ja się dałam i nie lubie mojego życia.

Gość lilialuiz
Teraz to ja, tylko bez ostatniej litery, bo coś mi wpisy nie wchodziły-teraz już wiem, czemu-ktoś się podszył-ten, ktoś, kogo są pozostałe wpisy na tej stronie. Ja bym Karą Bożą w taki sposób nikogo nie straszyła-owszem-grzech nazwę grzechem po imieniu, ale od wymierzania Sprawiedliwości w tej materii Jest Bóg-każdy ma szansę przyjąć Jego Zbawienie i się nawrócić. Stosunek przerywany to ciężki grzech, a sperma marnuje się w nim jak w prezerwatywie. Mój przyjaciel powiedział kiedyś, że, jakby mu żona loda robiła, to czułby się jak u prostytutki, a nie jak z żoną. Są więc faceci, którzy tego nie chcą:) Jak ktoś jest niewierzący, to wystarczy powołać się na miłość-ona nie akceptuje marnowania spermy ani sprowadzania miłosnego zjednoczenia do zwierzęcego zaspokojenia popędu w niegodziwe sposoby. Dać facetowi masturbację swoją ręką, to, jak dać niemowlakowi nóż do mięsa-pociąga, błyszczy, ale wiem, że zrani, więc, jeśli kocham naprawdę, to nie dam:) Nie mam zahamowań seksualnych i nie widzę powodu, by krótki penis miał zabić miłość. Miłość jest większa od każdego penisa:) Nie jestem zaręczona. Co do wątku głównego-abstahując od tego, że otwartość na danie życia jest oznaką miłości, uważam, że w małżeństwie nie powinno być czegoś takiego, że kobieta mówi: moje ciało, jan zdecyduję, kiedy itp.-zgodziła się być żoną, być jedno z tym mężczyzną, więc powinna być konsekwentna!

Ja znowu pod ciut innym nickiem, ale się zarejestrowałam i może dzięki temu ten nick już zostanie. A i może nie będzie pytań o wiek, jak ktoś się domyśli, że to rok urodzenia:)

Gość Olga28 lat
Ale my nie marnujemy spermy. Jeśli facet nie chce loda to znaczy, że coś z nim nie tak. Każdemu facetowi sprawia to przyjemność. Każdy facet jest na maksa szczęśliwy.

Oceniasz mojego przyjaciela. Jest super-na maksa męski. Ale, owszem z zasadami. I mówi, że czułby, że sprowadza seks do funkcji zaspokojenia żądzy, a nie miłosnego zjednoczenia. Tak czuje. Ja też. To jest głęboko ludzkie, że dla człowieka wartość miłości jest większa od wartości fizycznej przyjemności. Nie marnujesz spermy, gdy trafia do pochwy:)

Uwierz mi, można się nie szanować śpiąc z jednym mężczyzną-wcale nie potrzeba do tego wielu. Gdy seks nie jest czysty, człowiek się nie szanuje.

Gość gość
Etam głupoty gadasz.Ja przez mężem miałam 5 facetów i każdy lubił seks oralny )