Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Gość gość
Jacek nie bałamuć już więcej . Mi obiecałeś dymanie parę dni temu , a potem zwiałeś.

Gość zainteresowany***
hej laguna 1 :-) jeszcze nie śpię.....

Gość laguna1
Jacek81 napisałam "jak na szpilkach",bo cały dzień ktoś mnie podgrzewa,a masaźystką jestem z zawodu,to czemu nie....tylko widzę,że Ty obietnic nie spełniasz i kogoś wkurzyłeś...zdecyduj się masaż,czy kino?Bo ja zostałam z niczym.

Laguna z nikim tu się jeszcze nie umawialem a z toba to i na podłodze było by super tak czuję że wiesz do czego rączki i język służą ...na pewno nie tylko do jedzenia

Gość laguna1
Cześć Zainteresowany****! Jak miło.Wyspałeś się za mnie? Dziś nie masz szans zasnąć,bo czekałam...

Gość zainteresowany***
miło powiedziane :-) czekałaś....to brzmi, jak pewnego rodzaju gra wstępna...Zawsze ktoś na kogoś czeka, nieprawdaż? Teraz jestem tutaj, żeby "poczuć" Twoją kobiecość...

Gość laguna1
Trudno będzie zachować spokój w autobusie,ale ...często wyobraźam sobie miny ludzi....gdybym się teraz zaczęła rozbierać...tyle tu rurek...,a ja kocham tańczyć.Gorąco dzisiaj...

Swoją mało nawilzylabys rurkę i na grzala i wiła się na niej a nam coraz ciasniej w majtkach by się robiło

Gość laguna1
Zainteresowany*** nie śpij,proszę...

Gość laguna1
Do Jacek81 Spokojnie.To tylko Twoja wyobraźnia...

He he wiem przecież nie widziałem jak tanczysz na rurce ociekajaca mokrosciami

Gość laguna1
Zainteresowany*** pożegnaj się chociaż...:-(

Gość laguna1
JUŻ NIE-Zainteresowany*** przejąłeś się tymi wygłupami? Szkoda....wydawało mi się,że nadajemy na tych samych falach...

Gość laguna1
No Jacuś81 nie dajesz za wygraną. Ten stan,przez który tak majaczę nie chce minąć.Może zimny prysznic....póki co. dalej szukam.

Znajdziesz głupia nie jesteś i wiesz co chcesz chyba to kiece zakasaj i jazda;-)

Gość WujekB
Hej, Ja lubię najpierw Kobiecie dogodzić tzn. ssanie sutków, minetka itp. następnie taki spokojny seks, a jak kobieta się nie spodziewa, zaczynam tak ostro ją rżnąć , to odrazu orgazmu dostaje

Gość laguna1
Wujek B poczytaj wyżej i ucz się od Jacka81;-)Pisałam,że mam mega-wyobraźnię.....Jacuś 81 trzeba stypę rozkręcić;-)

Gość WujekB
Hehe, na ostro też lubię - czemu nie. Ostatnio bzykałem moją ex w przebieralni w sklepie. Z***bisc*ie było . Strach, że ktoś nakryję a jednocześnie podniecenie. Wylizałem ją chyba całą , a jak już się zaparła o ścianę to ją rżnełem ... ahh. jak se to przypominam to mi się chce xD

Gość laguna1
Jacek81 jej wino....bo mi już nawet zimny prysznic nie pomoże......jutro idę na basen,tam jest dużo zimnej wody...

Jest wino skarbie ciepły powiew wiatru wydobywa się z ogrodu truskawki i aż mam dreszcze na plecach....p.s też lubię pływać Jacek człowiek ryba;-)

Gość laguna1
Jacek81. W wannie pełnej piany wcale nie jest lżej....trzeba było iść do tego kina....Ja już szaleję ....pomocy!

To chodź się popiescimy długo i namiętnie wejdę głową między twoje aksamitne od piany uda az mi zaczął pulsowac

Gość laguna1
Impotent