Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Gość laguna1
Jacek81 No nareszcie....nie mogę zjeść truskawek,bo mam zajęte obie ręce....ciężko utrzymać pulsujący skarb ....lepiej użyję :-*

Gość laguna1
Niby-laguna1 spadaj...!

Gość zigamen
I WSADZE W D*PE

Gość laguna1
Jacek81 Lubię i to bardzo...ale dziś jestem sprinterką.Cały dzień się powstrzymywałam....mam to gdzieś,że ktoś to czyta.... Chodź tu do cholery!!!

Gość laguna1
Normalny facet nie przesiaduje na damskim forum podrywając wszystkie panny jakie nawiną się pod rękę no chyba że jest nieudacznikiem. Akurat ten pan startował już na kilku tematach do lasek . Wkurza mnie ten temat dlatego też zgłaszam go do usunięcia .

Gość laguna1
Pomyliłeś temat ,wyjazd !

To chodz tylko najpierw językiem ją wyssam aby duża się zrobiła i taka pulsujaca i potem nadziej się na niego mocno po same jądra paluszka w pupę ci wloze a ty szalenczo posuwaj mnie szybko i ostro aż cała sploniesz z podniecenia pragnę cię teraz

Gość laguna1
To jest mój temat w odpowiedniej kategorii.Zgłoś "KULTURALNE ROZMOWY O RZNIĘCIU".....albo poczytaj....zazdrość Ci mnie.

Zawiść zazdrość bo nie może klon mieć więcej całą polska Laguna nie przejmuj się

Gość Jacek 81.
Laguna pisz tutaj, wujekjasiek19@gmail.com bo tutaj tylko wkurzaja. Pozniej rozchyle twe nozki i wsadze glowe miedzy nie wysune jezyczek i zaczne go wsadzac az wylize twoje soczki

Gość laguna1
Zabawne są te wypociny podszywaczy...nie wiem co to za Prostak.ja nie używam takiego obleśnego języka .

Gość zainteresowany***
@laguna 1 jeszcze nie śpię. Sądząc po powyższych wypowiedziach mam wrażenie, że gramy w zupełnie odmiennych ligach :-)

Gość laguna1
Niebieski ;-) mam intuicję.Chyba nie myślisz,że biorę do siebie te złośliwe komentarze. Pisze to jakiś moherowy beret....albo zazdrosna o Ciebie laska....ŻONA?

Nie mam żony i prawdę mówiąc jestem tu nowy trzy dni dopiero Laguna

Gość Onbeznicku
No a ja durny sprawdzalem poczte w treelfonie myslac ze cos napiszesz a to taka dyskusja sie rozwinala ... -) Lagunka wprowadz mnie w temat , bo troche mnie ominelo:-)

Gość laguna1
Witaj znowu Zainteresowany*** ! Zacytuj mnie,bo nie kojarzę wypowiedzi,przez którą zaszufladkowałeś mnie jako zwykłą dziwkę....normalni ludzie też mówią o seksie i nazywają rzecz po imieniu....Ty nie? To po co odpowiedziałeś na mój temat?

Gość laguna1
Do Onbezniku. Cześć! Liczyłam na to,że się pojawisz;-) Mam tu nagonkę na lagunę1.Poczytaj....A tak miło było za dnia;-)

Gość zainteresowany***
@ laguna 1, przesadzasz! Nie zaszufladkowałem Cię w żaden sposób. Moimi słowami chciałem wyrazić jedynie brak owej chemii, która niezbędna jest do powiązania dwóch "pierwiastków" :-) Przepraszam za eventualne nieporozumienia życząc namiętnej nocy :-)

Gość Onbeznicku
Sorry Lagunka , ale gubie sie w takim tlumie ... poprostu wchodze wtedy do Mcdonalda i zamaiawiam loda z 2 zl ... :-) Nie lubie nikomu psuc tematu i sie panoszyc ... ale jakos nie swojo czuje sie wsrod dzieci ... :-) Zostawilaem Ci wskazowke jak w harcerskich podchodach:-) ale jak widze nei interesuje Cie ten drogowskaz :-)

Gość laguna1
Niebieski;-) w ciągu 3-ch dni zbajerowałeś tyle lasek,że Cię tak gonią? Albo któraś przeczytała ile mam lat i. jest zła,bo nie z nią ...

Zawistne o ciebie są że wole ciebie bo to prawda przynajmniej pod kopułą coś masz a wiek mi odpowiada a tematów taboo chyba tu nie ma

Gość laguna1
Do Onbezniku. Przykro mi ...określiłam jasno swoje oczekiwania...Kryteriów nie było wiele.Nie miej mi za złe,że nie możesz ich spełnić. Kogo nazwałeś dzieckiem?

Gość Onbeznicku
Nie mam Ci nic za zle , no cos Ty malo tego bede Ci kibicowal ... choc szkoda mi bo w temacie wyobrazni tudziez fantazji mysle ze moglibysmy sporo zdzilac :-) Czytalem pobieznie wpisy odkad mnie nie bylo..i wiele bylo bardzo infantylnych ...

Gość laguna1
Niebieski;-) chyba tylko Ty rozumiesz słowa "potrzebuję faceta".Wszystkim,którzy podali mi maile chodziło o pisemne świntuszenie,gdy żona się kąpie...tak to ja nigdy nie znajdę faceta tylko do łóżka....niczego więcej nie wymagam,a tu taki problem;-)

Gość Onbeznicku
nie wszystkim ... i zostalas dobrze zrozumiana :-) ale skoro nie chcesz ... nic na sile