Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

Gość Onbeznicku
Ok ... nawet jesli troche to rozumiem to jakos tak bym tego nie ujal .... Swoja droga tak , szperajac troche w wyobrazni to wydaje mi sie ze byloby cos w takim spotkaniu z kobieta nie znajac jej imienia , nie wiedzac o niej nic ...

Ja nie chcę nic wiedzieć jedynie gdzie o której i jak ją poznam nic więcej krotka piłka albo akcja albo bawimy się dalej;-)

Gość cobra verde
Onbeznicku .........wydaje mi sie ze byloby cos w takim spotkaniu z kobieta nie znajac jej imienia , nie wiedzac o niej nic ... :O Taki rodzaj satysfakcji seksualnej to ksenofilia :classic_cool: Chyba muszę kiedyś spróbować czegoś takiego :P

Gość cobra verde
No może nie do końca, bo ksenofilia to satysfakcja seksualna z osobą zupełnie przypadkową, poznaną np. w pociągu, na imprezie. W waszym przypadku trochę się znacie :D :D

Gość Onbeznicku
Kurcze , myslalem ze mam orginalna fantazje a tu k...wa to ma nawet swoja nazwe :-) I skoro w wikipedii pisza ze to "dewiacja seksualna" to tym bardziej utwierdz mnie w przekonaniu ze byloby super :-)

Gość cobra verde
:D :D :D

Gość gość
Tu trzeba uważać na to co się pisze bo mądrali nie brakuje,gorzej u nich z partnerem.

Gość cobra verde
Nie potrafie sobie wyobrazić, jak wyglądałby seks, nie wiedząc, jak kobieta ma na imie. Bez jakiejkolwiek więzi psychicznej :O

Gość cobra verde
Co tu tak cicho, casting się skończył? :P

Gość Edennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kobieta która szuka w necie faceta do łóżka (zakładając że to nie ściema) musi mieć jakieś problemy ze sobą.

Gość gość
A największym to to,że tu można wszystko,a w realu wygląda to cieniutko :)

Gość laguna1
Niebieski;-) Zabawa tylko wzmaga apetyt.

Gość laguna1
Do Edennnnnnnnnnnnnn.Błędna diagnoza doktorze.....a. kto bogatemu zabroni....

Gość laguna1
Do gościa Bardzo mi przykro,że masz takie doświadczenia,ale nie mnie swoją miarą.

Gość Ada10000000000000000
Laguna desperatką jesteś czy co? masz swedzenie macicy to znajdz faceta w realu, no chyba że wygladasz jak pasztet i nikt cie nie chce wiec deperacko szukasz w necie, zalosne to

Gość laguna1
Niebieski;-) za duży ťłok jak dla mnie....dajmy się im wygadać,skoro muszą.Dowiesz się,cierpliwości....;-)

Gość gość
Ada ja jestem taką desperatką. Mam nieustające i nagminnie pogłębiające się swędzenie macicy . Nie mogę znaleźć faceta ani w realu ani w internecie na forum. I tak potwierdzam wyglądam jak pasztet a nawet 3 pasztety. I co w łeb sobie nie strzele co najwyżej z palca.

gość- to ci wspólczuje, ale podobno nie ma brzydkich kobiet sa tylko zaniedbane, wiec moze wez sie za siebie, a facet sie znajdzie

Gość gość
Ja jestem przykładem że są brzydkie i wprost obleśne kobiety (to nie są moje słowa ) . Próbowałam wziąć się za jakieś zmiany . Poszłam do profesjonalistki żeby coś zmienić i nawet ona załamała ręce , bo nie wiedziała jak mnie umalować czy uczesać . Taki już jestem typ niestety . Chyba jeszcze długo nie zaspokoję swędzenia macicy niestety .

Gość laguna1
Oj Ada....te zera wyrażają poziom Twojego intelektu?Co Ci do tego gdzie szukam faceta? To wolny kraj.

Jest wiele metod na to by kogos poznac,jedna z nich jest internet,byc moze autorka ma brak czasu na szukanie w realu-siedzac za biurkiem firmowym od switu do nocy.

Gość zbokollllll
laguna choć to Cię tak podduszę że się posikasz hahahaha

Gość gość
pod nikiem laguna kryje się pewnie jakaś małolata bo nigdy nie uwierze ze dorosła kobieta

Same zera widzisz??? zaloz okulary!

Gość gość
To jakaś farsa . Piszą głupoty już długi czas jak jakieś zboki zamiast przejść na maila . Jak on chce to ona nie i na odwrót. Zacznijcie się obrażać na temacie to moderacja ustnie go tak jak zawsze . Laguna wierzy w zamiary jacka . To weź poczytaj jego wypowiedzi . Pisze tu od kliku dni i prawie każdą laskę podrywał i pisał to o czym chciała usłyszeć . Później tchórzył i uciekał. Ten temat jest gorzej żenujący niż 5 metrów mułu.

He he bujda większego tchorza od nick gość to być nie może inkognito bez własnej osobowości

Gość fiku miku na  82
pieprzą się wirtualnie jak dwa desperaty aż mi ich żal hehe

Gość fiku miku na  82
laguna a ty miej trochę godności jak na kobietę przystało

o jakiej godności piszesz, ona dala by sobie wlozyc pierwszemu lepszemu taka desperatka ale teraz gowniary sie nie szanuja liczy sie ilosc