Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laguna1

potrzebuję faceta do łóżka cd.

Polecane posty

myślę, że do Ciebie...Jeśli jesteś naprawdę kobietą. "Gość"... gościem może być każdy, a każdego raczej nie mam potrzeby odnalezienia...

Gość gość
Wiesz w dowodzie mam napisane , że jestem kobietą , więc chyba tak jest . No chyba , że pomylili mi płeć i to że ludzie mówią do mnie pani jest pomyłką. Też nie wiem przecież , czy piszesz szczerze , czy tzw jaja sobie robisz.

piszę szczerze. Proszę mnie jednak zrozumieć, tutaj "gość" oznacza każdy. Ja też nie mam pewności, czy za tym "gościem" kryje się osoba zainteresowana, czy jakiś figlarz...

Gość gość
Rozumiem i nie dziwi mnie to . Znam metody działania tego forum . Tu każdy może podszyć się pod każdego. Parę razy nabrali już mnie tu, więc chyba nic mnie nie zdziwi.

Gość gość
Nie wiem , rozmowa tu ,może jakiś prywatny kontakt , zaproponuj coś . Ja mam już dość robienia pierwszych kroków. Chciałabym poczuć , że to facet pokazuje ingerencję i się stara.

Gość załamana facetami jak widzę. ..masz rację większość to zenua. .

Gość gość
No niestety większość panów tu niestety to sfrustrowani żonaci, którzy udają odważnych , a tak naprawdę dobrze się bawią czyimś kosztem , poprawiają własne kompleksy i którym absolutnie nie można ufać.

zgadza się, tylko dlaczego są sfrustrowani? Czyżby było to spowodowane po części postawą ich żon, które mają swoich małżonków tam, gdzie słońce nie dochodzi...

Gość gość
Ja nie oceniam tych panów, bo to nie moje zadanie . Tylko dlaczego oklamują i bajerują , choć wiedzą , że i tak nic się nie wydarzy. Po co kogoś gorzej dołować. Dla mnie najważniejsza jest dyskrecja z obu stron . Ten at w nawiasie to tak masz w mailu , czy to raczej @ , a ja taka mało domyślna jestem.

Dyskrecja, dyskrecja,dyskrecja, dyskrecja,dyskrecja, dyskrecja,dyskrecja, dyskrecja,dyskrecja, dyskrecja,dyskrecja, dyskrecja,dyskrecja i jeszcze raz dyskrecja :-)

Gość gość
Nie nie ma żadnych problemów. No i masz rację jacek. Ślub powinno brać się gdy jest się pewnym na sto procent , a nie ot tak sobie.

Gość gość
Im dłużej się czeka tym lepiej smakuje. I jak rozumiem , to co napiszemy do siebie , czyli jakiekolwiek dane , adresy mailowe , informacje o sobie , są przeznaczone tylko dla nas i nikt ich nie upubliczni na forum , tak czy nie ?

Gość gość
Głodny na co? Bo wiesz lubię gotować , to może i coś ci upitraszę, choć niekoniecznie każdy lubi moje gotowanie , a raczej to co z tego wychodzi.

Gość gość
Regenerować siły po czym? Nie no żartuję . Facet to facet i musi się regenerować . Siła jest bardzo ważna.

Gość gość
A jak w łóżku to co innego . No dobra to chyba spadam i nie będę przeszkadzać , skoro w łóżku się znajdujesz.

Gość gość
To nie tak że chcę iść. Ja po prostu nie chcę przeszkadzać. Na maila na pewno się dziś odezwę , tylko wiesz piszę na kafe w tzw przerwach , bo wiadomo są też inne obowiązki. I absolutnie kochany nie masz racji. Ochotę to ja mam nieustającą od kilku tygodni . Pogłębia się z każdym dniem i podejrzewam prędko nie przejdzie.

Przecież nie pisałem, że przeszkadzasz....wręcz przeciwnie... A z tym mailem to musisz uważać, to tylko tymczasowy adres, który za niedługo zniknie. Swiadomie podałem Ci taki adres, w celu stworzenia tzw. "pomostu". Potem możemy przejść na "gg" jeśli zechcesz. Wiem, że każdy z nas ma obowiązki i nie chcę Cię zatrzymywać wbrew Twojej woli...Skoro musisz, to trudno Jedno jest pewne, nie przeszkadzasz!

Gość dla mnie warto
Cześć gość i facet z daleka ;-) Życzę powodzenia i wielu wrażeń....gość - wpis o sfrustrowanych facetach -rewelacja i prawda !