Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patita

nie radze sobie z zazdrościa o mojego chłopaka

Polecane posty

Gość patita

pomóżcie mi, bo jak dalej tak pojdzie to swoim zachowaniem przekreśle wszystko... jestem, zazdrosna o jego byłą dziewczyne która jest 100 razy ładniejsza ode mnie, mówił mi że jej nie kochał nawet a znalazłam ostatnio ich stare wpisy na fb jak jej słodził wielce, nawet k***a o jego "przyjaciółke" tez jestem zazdrosna... chyba popadam w obłęd... nie wiem jak sobie z tym radzic...

Gość patita
jestem juz na tyle zdolna, ze ostatnio wymyslilam sobie, że ktoś mi powiedział ze jemu z tamta było lepiej niz ze mną.... tak o, zeby sprawdzic co mi odpowie... ale była awantura, powiedział ze jeszcze raz taka kłótnia i koniec międxzy nami

Gość gość
słusznie jesteś zazdrosna!!! po co mu "przyjaciółka"?!

Gość patita
ona jest teraz za granicą z chłopakiem, to taka "przyjaciółka" od kilku lat... tez mi sie to nie podoba ale co zrobie?? mam kazać mu wybierac między mna a nią?? juz mam dosyc az chce mi sie ryczeć, za bardzo go kocham

Gość mio-mio
Nie zostawi Cię bo była jest ładniejsza...zostawi Cię bo była była normalniejsza...tak sobie koniec piszesz... Jeżeli jesteś myślącym w, to wiesz gdzie Cię ta sytuacja zaprowadzi, on z Tobą zerwie, powie że jesteś nienormalna (co tu ukrywać będzie miał rację) a Ty powiesz, że błagasz o jeszcze jedną szansę...a on Ci ją da, ale z Tobą bedzie jeszcze gorzej, bo będziesz się w tym związku jeszcze mniej pewnie czuła więc będziesz jeszcze większe jazdy robiła....oczywiście jego przyjaciółka będzie to wszystko widziała i będzie mu Ciebie odradzała (i słusznie) a Ty będzie jej nie nawidziła jeszcze bardziej i będziesz robiła coraz większe jazdy. Aż on Cię zostawi (i słusznie). Ocal sobie jutro i daj se na wstrzymanie. Uśmiech i do przodu. Jest jakiś powód dlaczego jest z Tobą :)

Gość mio-mio
jego przyjaciółkę zamień w swoją przyjaciółkę, będziesz ją miała na oku, ale z nią nie walcz, bo w chwili wahania w waszym związku ona może mieć decydujące zdanie, które zaważy na szali czy z Tobą zostanie czy odejdzie...

Gość patita
pewnie ja mam wszystko znosić, musze zawsze robic to co on chce, chce jechac ze mna do swojego przyj****ego brata i durnej jego żony to musze jechac bo inaczej wielka obraza, on chce sie spotkac z przyjaciółmi to sie spotyka... a ciekawe co by było jakbym ja sobie pojechała z kolegami na impreze... chyba sprawdze to.

Gość mio-mio
koniec tematu, bo widzę, że nie ma z kim rozmawiać. pa!