Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niskie kobiety i niscy faceci to porażka. Taka prawda

Polecane posty

Gość gość

jesli facet leci na laske ok 140-160 to ma zapędy pedofilskie, bo takiego wzrostu są dziewczynki do 12rż. A facet konus? 168 to absolune minimum pod warunkiem ze ma fajne cialo i przystojny Z twarzy

Gość gość
Znow te nudne prowokacje...............

Gość gość
Nie wiem, czy mają zapędy pedofilskie, ale chyba lubią niskie, ja mam 160 cm i duże powodzenie, i co paradoksalne - wśród tych wysokich, a trzeba przyznać, że to wygląda trochę...karykaturalne, gdy facet jest wyższy o 25-30 cm.

Gość gość
kolejne idiotki typu facet musi mieć xx cm skad sie biore te puste dziewuchy???

Gość gość
Niskie dziewczny są najlepsze

Gość gość
p********ie ja mam 162cm i wyrywam laski jak idzie to nie wzrost a osobowość czyni mistrzem, przekonalem sie o tym dawno temu tez wczesniej myślalem ze nie mam szans, ale jak sie okazalo mylilem sie jasne ze niektorzy powiedza ze 162 jestes kurd*pel, ale zawsze mozna znaleźc cos dla siebie polecam liczyc na swoj rozum i nie czytac glupich komentarzy oderwanych od rzeczywisosci

Gość gość
a te laski to pewnie z podstawówki co ?:D

Gość gość
znam malzenstwo gdzie facet ma 169 cm jego zona chyba 174 od ponad 6 lat sa malzenstwem maja dziecko teraz ona spodziewa sie nastepnego, a do brzydkich nie nalezy. Znam tez wiele par, gdzie faceci sa niscy, najnizszy z nich ma chyba 160 i to niecale, i tez ma dziewczyne ze bez kija nie podchodz. Wiec zamiast wzorowac sie kafeteria wyjdzcie do swiata i poobserwujcie troche ludzi, bo to forum ma sie nijak do rzeczywistosci.

Gość gość
Ludzie zakładający takie tematy są sami niedowartościowani i pełni kompleksów... Pewnie mają ponad 180 cm a mimo to są samotni.

Gość gość
małe jest piekne mam kolege ze 160cm, ale jest 1000x sprytniejszy od tych 190cm wiec nie wszystko zloto co sie swieci

Gość gość
hahaha male piekne, maly czlonek tez?

Gość gość
"hahaha male piekne, maly czlonek tez?" - bardzo prymitywne myślenie... seks to nie tylko 'wyjmij-włóż'! ale wiadomo... myślenie katolicko-zaściankowe - penis do pochwy, pod kołdrą i po ciemku :D a przecież oral i pieszczoty dają lepsze orgazmy :)

Gość gość
niscy faceci i owszem ale niskie Kobiety .....wcale ! :) Porażką to jest taka drabina ponad 1,70cm żyrafa nie proporcjonalna bez piersi a d**a jak u faceta albo sucha jakby Hitlerowi przez ruszta spierodliła to jest dopiero pokraka ! :) Kobieta ma być Kobieca a nie jak wybryk natury przerośnięty i wysuszony :)

Gość gość
Brak słów, jakie pustaki tu piszą... ile macie lat? 13 czy 15? bo w tym wieku ma się takie wymagania co do wyglądu partnerki/partnera ale życie was jeszcze nauczy pokory :)