Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blebleblem

Niewygodny stanik

Polecane posty

Gość blebleblem

jeszcze nigdy nie znalazłam stanika, w którym czułabym sie dobrze. ani mega małych cycków nie mam ani mega dużych. raz 75A raz 70B a te biustonosze mnie jakoś uwierają albo uciskają albo z kolei odstają. czasem szukam pół dnia stanika i w końcu kupuje taki w którym czuje sie W MIARE dobrze, co nie znaczy że jest wygodny. Byłam u brasitterki czy jak one sie nazywają i stanik kosztował...200 zeta. nie bede tyle wydawać bez przesady...

Gość ja jestem dośc płaska
niby jak mierze centymetrem nie ma jakiejś masakry 84 zdaje się ale mam wrażenie że jestem płaska i zawsze nosze push upy, które już mnie w*******ą. kupie sobie wreszcie normalny stanik niech wszyscy zobaczą że jestem płaska, mam w d***e.

Gość gość
mam ten sam problem biust mi się rozlazł po bokach od noszenia beznadziejnych push upów i teraz każdy stanik jest niewygodny kiedyś każdy 75 B/C był OK a teraz gdy próbuję mniejszy obwód to uciska miseczki są albo za małe albo za duże i odstają, szlag mnie trafia wchodzę do sklepu z decyzją że kupię stanik nawet za dwie stówy po czym po przymiarce, żaden nie leży tak jak oczekuję, albo spłaszcza biust albo miseczki za blisko siebie i w ogóle nie pasuje, albo przesadnie wypchany gąbką i 3/4 piersi by było wypchnięte poza miseczkę

Gość gość
ojoj, ja czasami stanika szukam kilka miesięcy zanim dobry rozmiar znajdę w dobrej cenie. Nie kupuję na bazarach itd. zawsze się wykrzywiają, deformują, są z niemiłych tkanin no i nie wytrzymują za długo. Wolałabym już poszukać promocji albo nawet jeśli nie to wydać te 70zł bo za tyle już idzie kupić i mieć na rok albo więcej. Bo takie bazarowe są za 15-20zł a po miesiącu wyglądają tragicznie.

Gość gosciowa z problemem
ani nie gadajcie, ja mam do tego jedna piers wieksza, druga mniejsza i przez noszenie kiepskich stanikow opadly jak nie wiem, ostatnio udalo mi sie w outlecie kupic trzy za jednym zamachem to byl maly cud :)