Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba dostałam pracę

Polecane posty

Gość gość

Mam iść na rozmowę i jeśli będzie ok to mam odrazu w ten sam dzień zostać. Jest to sklep spar. Może ktoś pracował? Lubie wcześniej coś jak to wszystko wygląda. Chodzi mi o zarobki na początku bo nauczyłam się że jak się zgodze pracować na początku za poniżej najniższej krajowej to już tak zostanie. Jak z umowa czy wogóle będzie, jak dni wolne czy są w tygodniu czy może w weekend. Czy pracuje się każdy weekend ile niedziel w miesiącu? Mniej więcej co wiecie, byłabym wdzięczna za jakieś opinie na temat tego sklepu

Gość gość
Nie podoba mi się trochę to że będzie rozmowa i jak coś to odrazu do pracy i to na 14 pierwszy dzień ale chyba nie mam innego wyjścia bo nic nie mogę znaleźć, siedze w domu już pół roku

Gość gość
gratuluje i trzymam kciuki ;)

Gość gość
Trochę się Stresuje albo bardziej wręcz się boję. Nie jest to moja wymarzona praca ale obecna sytuacja na rynku pracy zmusza mnie do szukania pracy w sklepach tego typu. Mam nadzieję że nie będzie tak źle. Mam 22 lat planuje ślub tzn chcielibyśmy ale z kasa ciężko więmc może coś się poprawi. Znacie kogoś kto tam pracował albo może ktoś pracuje?

Gość gość
Ponawiam

Gość gość
up

Gość gość
a ja dzis bylam na rozmowie ale nie dostalam pracy. mieli zadzownic do 15. nie zadzownili. a najwazniejsze dalej szukaja na to miejsce kogos. chore to.

Gość gość
Wiem coś o tym. Dużo razy spotkałam się z rokuczymś takim że ogłoszenie wisiało parę miesięcy a jak chodziłam pytac to sami nie wiedzieli co gadać. Ale dziwne wydaje mi się to że babka mnie nie zna i odrazu po rozmowie mam zaczynać. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam. A Ty gdzie byłaś na rozmowie? Długo szukasz pracy? Ile masz lat?

Gość gość
mam 29 lat.Bez pracy jestem od roku. a to praca przy roznoszeniu listow. Prywatna firma.

Gość gość
Rok to dużo ale wiem że jest ciężko szczególnie jak się mieszka w małej miejscowości. Nie będę Cię pocieszać bo sama wiem że to tylko denerwuje a czasem nawet dobija. Ja się Stresuje nie wiem nic i odrazu mam zostać wogóle praca w sklepie to nawet czasem wstyd ale nie pójdę tam to nie będę miała nic, taka prawda:-(

Gość gość
jakie mozna miec wymagania do takie pracy., miasto znam bardzo dobrze i juz wczeniej pracowalam w podobnej pracy - roznosilam ulotki. a przdemna chlopak podpisywal jakies papiery- chyba umowe.

Gość gość
Tak już jest niestety. A poza tym roznoszeniem ulotek coś robilas ? Ja też mam małe doświadczenie i rzeczywiście w niektórych firmach wymagają nie wiadomo jakiego doświadczenia mimo że praca jest prosta. Niestety chętnych pewnie było dużo. Ja zresztą jeszcze sama nie wiem czy cieszę się z tej pracy w sklepie, jak narazie podchodzę do tego obojętnie bo powiedziałam sobie że nie dam się drugi raz wyrolować. Zobaczymy co będzie

Gość gość
pracowalam w sklepie i na produkcji. moj maz zadzownil i jednak dalej szukaja kogos.

Gość gość
Sami widocznie nie wiedzą czego chcą. Ludziom zależy a oni szukają nie wiadomo kogo. Olej to i szukaj dalej. W jakim sklepie pracowałas?

Gość gość
w osiedlowym. jakies 3 lata.

Gość Edytaaaa
Ja ostatnio mialam dostac pracę, tez w odziezowym, a jak przyszlo do podpisywania umowy to sie okazalo ze tydzien pracowalam za darmo jako okres probny i nikt nie chce mnie na stale, chociaz zapewniali ze dobrze sobie radze. Gdzie szukacie ogloszen? Ja wszedzie widze tylko ogloszenia o akwizycje :/

Gość gość
ja tez niewiem gdzie szukac. teraz mam jeszscze zailek i dorabiam na lewo. jak wyzyc jak pracy normlanej nie ma.

Gość gość
może poprostu rozmowa połączona z dniem próbnym- babka chce zobaczyć w praktyce jak sobie radzisz na sklepie, czy jesteś obrotna i szybka :) Powodzenia!

Gość gość
niekoniecznie wymagaja nie wiadomo kogo, moglas popelnic blad na rozmowie - za duza pensja, nie wiesz czego chcesz, niewlasciwy stroj itd

Gość Edytaaaa
Jasne. Trudno nie popełnić błędu na rozmowie jak zwykle na jedno miejsce jest 20 chętnych. Wtedy cała taka rozmowa jest błędem. :-)

Gość gość
No tylko bez sensu że na popołudnie odrazu jak kierowniczka jest pewnie rano. Mam już dosyć popołudniowek dlatego przeraża mnie że pierwszy dzień tak. To nie jest sklep odzieżowy tylko supermarket spożywczy.

Gość gość
mnie sie spytala jaki sposob zapalty chce. 1. 150zł podstawy przy rozniesieniu 250 listow + procent o kazdego kolejnego. 2. za kazdy list placony wedlug stawki. i co byscie wybrali?

Gość gość
jak 20 to bardzo malo... ostatnio ciagle chodze po rozmowach i widze ludzi w dzinsach, adidasach, starych szmatach, cv w rece bez koszulki, pogiete, poplamione...