Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wychodze za mąż tylko dla pieniędzy. Brutalne ale dobrze robie

Polecane posty

Gość gość

dlaczego mam dziadować ? ustawie sie a potem zobaczymy, moze milosc przyjdzie a jak nie to nie, jestem mloda mam 24 lata, potem sobie znajde najwyzej nowego

Gość gość
Przedsiębiorcza babka z ciebie!

Gość gość półniedzielny
jak facet głupi i nie zażąda intercyzy, to fajnie

Gość gość
jak możesz być tak wyrachowana przez takie jak ty większość mężczyzn ma on nas jak najgorsze zdanie slub jest poważną deklaracją, pięknym radosnym wydarzeniem jak wyobrażasz sobie stać przed ołtarzem wypowiadać piękne słowa przysięgi i nic nie czuć do mężczyzny ? ja osobiście nie potrafiłabym tego zrobić nie licz na innych tylko na siebie sama zarób pieniądze i wcale dobrze nie robisz.

Gość Argosulfan życiowy
intercyza nie ma nic do tego. Majątek zgromadzony przed ślubem należy tylko i wyłącznie do jego posiadacza , nie rozciąga się automatycznie , po ślubie, na małżonka. A druga sprawa, jeśli ona nie będzie pracować to w przypadku rozwodu mąż łatwo udowodni, że ona w żaden sposób nie przyczyniła się do majątku. Inna sprawa, żal d... ściska jak się czyta o tak wyrachowanych kobietach.

Gość gość
pusta jestes i tyle, zwykla dziwka co sie sprzedaje szkoda faceta..

Gość gość23
Prowokacja.

Gość lilianna22
Życzę powodzenia w "szczęśliwym" związku i żeby później ten Twój nowy facet potraaktował Cię jak Ty obecnego ;)

Gość gość
Gimbaza ma wakacje i się nudzi

Gość gość
Właśnie twoja głupota i zachłanność chce zrujnować facetowi życie. Mam nadzieję, że zamiast jemu sobie zrujnujesz. Nie mam pomysłu jak cie inaczej nazwać jak tylko prostytutka! Bo kto inny sprzedaje siebie i swoje ciało dla kasy? Żałosne i obleśne! Oby każdy napotkany facet wykorzystywał cie na szybki numerek i nic wiecej. Bo na wiecej nie zaslugujesz. Ot co...