Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucille

Co mają długi do związku...?

Polecane posty

Gość One One
Tak czytam te wszystkie wypowiedzi i sama się zaczynam zastanawiać czy te całe długi to tylko głupi pretekst, czy gościu faktycznie tak d**ą trzesie, ze ąz się musiał z laska rozstać.

Gość gość
dopóki nie podałaś wieku dałabym głowę, że mamy wspólnego znajomego...:D Byłam kiedyś w podobnej sytuacji i powiem Ci, że z perspektywy czasu widzę, że nic dla niego nie znaczyłam...a dobrze znałaś tego goscia? Wiedziałeś o nim chyba niewiele....może mial żonę i dzieci i kiedy zaczęło się robić gorąco poszukał sobie pretekstu do zniknięcia??

Gość Lucille
Tak znałam go dosyć dobrze, a przynajmniej mi się tak wydawało, bo wydawał mi się całkiem przyzwoitym facetem, zawsze uśmiechnięty, wesoły, zadbany, w życiu mi nie wspominał o żadnych długach, ani problemach. Żony nie miał, jest po rozwodzie.

Gość Lucille
Tzn. tobie też facet oznajmił że ma długi i przez to nie możecie być razem????

Gość gość
dziewczyny to jest prawda taki facet wie, że związek to rozwój i wydatki a on na to nie ma bo musi podołać problemom. Polecam dla was na pociechę http://www.elastyczna.pl

Gość gość
Moja historia jest podobna, tyle, że mój niedoszły miał,oprócz długów, żonę i synka. Ja o wszystkim dowiedziałam się w chwili kiedy już mocno byłam zaangażowana...ze mną zerwał bo długi go męczyły, nie widział problemu, że ma rodzinę. Zona, nie wie o jego zobowiązaniach finansowych do dziś i nie wiem jakim cudem mu się to udało, ale widzę ich czasem i wyglądają na wzorowe małżeństwo.

Gość Rara@
Widocznie facet ma takie problemy ze sam ze sobą nie może sobie poradzić

Gość gość
No nie wiadomo bo moim zdaniem to nie jest powód żeby się z dziewczyną rozstawać:-(

Gość Elenkaa
Tchórz tchórz i jeszcze raz tchórz, tyle tylko można powiedzieć o takim facecie:-(

Gość gość
Nie no nie wierze że tacy faceci jeszcze istnieją, a może k***a łeb m chcą uj***ć za te długi i wolał się rozstać żeby tobie też nie uj****i....

Gość 8♕8
kochana uciekaj od niego bo jeszcze ty bedziesz te długi spłącać

Gość gość
Ja już kiedyś słyszałam o takim przypadku, ale uważam że to jest bardzo nie w porządku ze strony faceta, bo skoro zdaje sobie sprawę że ma jakieś tam długi to niech dziewczynie nadziei nie robi skoro nie jest pewny jak to będzie.

Gość Juja
Takie podejście do sprawy świadczy o braku dojrzałości i braku klasy z strony faceta albo mu po prostu nie zależało, no bo skoro było tak fajnie, a tu nagle ma długi, dziwna sytuacja, ale jednak prawdopodobna.

Gość gość
Czy teraz już faktycznie nie ma miłości???? bo na każdym kroku się słyszy-problemy, alkoholizm, długi:-(