Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kratatatata777

co byście zrobiły dowiadując się ze jesteście poczete z in vitro?

Polecane posty

Gość kratatatata777

co byście zrobiły dowiadując się ze jesteście poczete z in vitro? Dla mnie to chore.... Czułabym sie jak ufoludek... Stwór z probówki :O

Gość gość
a co miałabym zrobić? ucieszyłabym się , że rodzice tak bardzo mnie pragnęli

Gość ofca PartON
ja jestem jakos mnie to nie stresuje

Gość gość
może nie jesteś stworem z probówki, ale za to jak wielką ignorantką, to aż brak słów

Gość gość
nic. a co byś zrobiła jakbyś się dowiedziała,, że jesteś skutkiem wpadki lub g****u i matka chciała cię usunąć? słucham.

Gość gość
Byłabym szczęśliwa, że rodzice tak bardzo chcieli mnie mieć.

Gość kratatatata777
ignorantka? bo co? dla mnie chory jest egoizm i chęć posiadania dziecka za wszelka cenę... Nawet wtedy gdy przy okazji nieszczy się zapłodnione komórki... To gorsze niż aborcja. Aborcja jest wtedy gdy kobieta ma powody żeby usunąć a in vitro to świadome zabijanie zapłodnionych komórek...

Gość kratatatata777
". a co byś zrobiła jakbyś się dowiedziała,, że jesteś skutkiem wpadki lub g****u i matka chciała cię usunąć? słucham." było by mi bardzo przykro że poczęta zostałam w ten sposób (g***t) albo że nie byłam chciana

Gość gość
o byś zrobiła jakbyś się dowiedziała,, że jesteś skutkiem wpadki lub g****u i matka chciała cię usunąć? słucham?

Gość gość
nc, tak samo jakbym nie mogla naturanie miec dzieci to bym zaplodnila sie poprzez in vitro

Gość gość
Nic.

nic. co nie znaczy, że nie jestem przeciwniczką. ale jestem również przeciwniczką małżeństw ,m którzy się nienawidza, a przez takih ludzi zostałam poczęta. a są jakieś modelowe reakcje? wpisz może opcje ABCD a co byś zrobiła, jakbyś się dowiedziała, że to ufo zapłodniło Twoją matkę w celach ekspansywnych i że masz misję przekazywanie ufo-genów na tej planecie?

Gość kurdupel z zamoscia
jak by komurka z in vitro byla nie zywa to by nie bylo dzieci tepa krowo

Gość gość
gówno wiesz na temat in vitro, a się wypowiadasz- każda komórka zapłodniona jest zbyt cenna, żeby ją likwidowac- moze najpierw dokształć się w tym kierunku, a potem dopiero się wypowiadaj ignorantko!!!!!!!!!

Gość lepiej niż z wpadki
Z in vitro to przynajmniej wiadomo że dziecko chciane i wystarane, gorzej bękart urodzony bez ślubu albo kilka mcy po nim.

Gość kurdupel z zamoscia
lepiej niz- a po slubie to juz nie benkard XD ... a skad wiesz czy ty tym benkardem nie jestes ... rodzice ci prawdy nie powiedza. dziwcko z wpadki tak samo sie kocha jak i te planowane :)

Gość kurdupel z zamoscia
BEKART - sory za blad

Gość gość
no lepiej jak odpowiedzialni rodzice po pijaku, albo jakiś prochach płodzą potomstwo w szkolnej lub dyskotekowej toalecie, tak jest prawidłowo.

Gość gość
a - po pijaku b - po prochach c - nie wiadomo z kim, nie wiadomo gdzie, jak to się stało? d - in vitro e - dziecko surogatki

Gość gość
bylabym zaszczycona faktem, ze moi rodzice tak bardzo mnie chcieli. co za chory temat

Gość gość
byłabym dumna ze swoich rodziców !myślisz że ludzie poddają się tej metodzie bo chcą... ?!nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego jak bardzo można chceć posiadać dziecko i co oznacza walka o nie ! także jeszcze raz byłabym DUMNA z nich :) !!!!!!

Gość gość
zamiast adoptować , tyle dzieci jest w sierocińcach to te idiotki za wszelką cenę muszą wysrać bachora, grunt żeby była jej komórka i żeby urodzic...TO CHORE!!!

Gość wiśniemniam
do osoby wyżej --------- to chore ? a co ty sobą reprezentujesz ...? jakie słownictwo to jest chore ! JA TEZ BYŁABYM DUMNA !

Gość gość
BYŁABYŚ DUMNA ŻE POCZETA ZOSTAŁAŚ W PRÓBÓWCE?! :D To ingerencja w nature... Z jakiegos powodu te kobiety nie są zdolne do normalnego poczęcia. . . A komórki zapładniane są zamrażane i....? własnie co dalej z nimi???Wybierają najlepsze a co z resztą? Fajnie że człowiek decyduje która ciąża ma się rozwijac a które komórki mają być zapłodnione i siedzieć zamrożone . Zabawa w boga

Gość wiśniemniam
powtarzam Byłabym dumna !

Gość gość
nic bym nie zrobila, a co to z in vitro gorsze? akurat bylam poczeta w czasach kiedy w pl o in vitro się nikomu nawet nie snilo ale teraz jesli ludzie tak sie kochaja ze pragną dziecka a nie mogą miec,to jestem za in vitro!

Gość Margherittaaaa
czułabym sie jak dziwoląg :( Zresztą takie wyczekane dzieci to potem masakra...Matka pewnie nadopiekuńcza :O Słyszałam że każda osoba poddajaca sie invitro ma zaburzenia psychiczne. Manię posiadania dziecka, obsesje na tym punkcie itd