Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KTORA MA W DOMU ZMYWARKĘ?

Polecane posty

Gość gość
taka, ktora jest w światowej czołowce sprzętow AGD:) Bosch, Elektrolux,Siemens, Ariston

Gość gość
Polacy jak zwykle jak zmywarka to kilka tys zl :D Ja mieszkam w niemczech odkad pamietam zawsze mielismy w domu zmywarke,nie wyobrazam sobie bez niej zycia ;) AEG kosztowal okolo 500 Euro

Gość gość
W swiatowej czolowce to jest MIELE

Gość gość
AEG to też bardzo dobra firma, zapomnialam:)

Gość gość
MIELE jak najbardziej ok, ale nie na kieszeń biedoty z kafe:D wiec nawet nie pisalam, średnia cena takiej to kolo 5 tysi:)

Gość miele
jedyna dobra firma agd. Reszta bushe, aristony, szajsungi jedno i to samo gowienko. Jedna za aristona placi 4 kafle druga za busha tysiaka i obie maja to samo.

Gość gość
Ja mam. Jestem bardzo zadowolona. Praktycznie wszystko do niej wkładam. Naczynia mam czyściutkie a szkło bez zacieków. Ale używam renomowanych środków. Co do samej maszyny. Trzeba liczyć się z wydatkiem rzędu 2tys jeśli ma być coś lepszego

Gość Ta z niemiec
Juz nie przesadzaj z tymi cenami,ja jak pisalam wczesniej mam zmywarke AEG ale pralke juz z miele bo ona bedzie mi pewnie sluzyla do konca moich dni ;) Wiec ta cena nie jest wcale az tak wysoka

Gość Ta z niemiec
A pralka kosztowala niecaly 1000 euro

Gość gość
Ale dziewczyno moj dom, moja kasa, moja zmywarka, co ci do tego? Nie przezywaj, nawet sie nie znamy wiec po co sie tak stresujesz? To moj "szajs" jak napisalas. Szajs z ktorego jestem zadowolona bo mam inne sprzety tej firmy i nigdy nie narzekalam. Chcesz to kupuj sobie za pare tysiecy swiatowa czolowke, twoja kasa i wydajes na co chcesz, podobnie jak ja:) nie wiem naprawde nie masz swojego zycia ze cudze tak przezywasz?

Gość a co wy tam wiecie....
ale to nie zalezy od marki tylko od konkretnej sztuki, ja np. mam pralkę 14 lat Whirpoola i nigdy nic z nia sie nie dzialo, znajoma tez kupila tej marki i juz 2 x ja naprawiala w przeciagu 2 lat to samo tyczy sie tez aut, niby Bmw to jedna z najlepszych marek, wzielismy nowke z salonu i po pol roku elektornika padla!!!! wiec firma nie ma tu nic do rzeczy tylko konkretna sztuka

Gość gość
ale mi wisie Twoja zmywarka, to Ty sie wczuwasz, jak sobie na luzie pisze:D kupuj badziew jak cie nie stac na nic innego:P ale kto kupuje dziadostwo placi 2x:D

Gość tylko miele
to najlepsza firma, mam z miele pralke, odkurzacz i zmywarke:P To posluzy mi chyba do konca zycia, wiec inwestycja na lata:P

Gość gość
Niby na luzie piszesz ale jak cie rozbawila ta zmywarka Georga Busha:D nie zamierzam ci udowadniac na co mnie stac a na co nie. ale jak cie bawi to szydz sobie dalej. mam w d***e twoja opinie :DMialam pralke Samsunga. Pierwsza zepsula sie po roku. Nie szlo jej naprawic. Byla na gwarancji wymienili. Druga znowu po roku padla. Naprawiono. A niby CZOLOWKA prawda? Czy to nie ty wymienialas Samsunga w swiatowej czolowce AGD?:D

Gość mamusia swojego synusia
Mam zmywarkę, jestem bardzo zadowolona. W ogóle nie chcę już zmywać ręcznie. Bez zmywarki to tak jak bez pralki.

Gość gość
tataaa, napewno masz takie:D ale kafe wszystko przyjmie:D

Gość gość
gość Niby na luzie piszesz ale jak cie rozbawila ta zmywarka Georga Busha xxxxxxxxxxxx skoro mnie rozbawila to chyba jednak na luzie piszę:D nie dosc ze ściemniara to jeszcze kretynka, zegnam

Gość gość
Poza tym kupujac sprzet patrzy sie nie tylko na firme i na to aby byl jak najdrozszy bo droszy ma byc lepszy. Ja patrze na klase energetyczna, zuzycie pradu wody itd, funkcje, ogolny wyglad, kolor, cene, recenzje konsumentow. To jest dla mnie o wiele wazniejsze niz nazwa jaka ma wypisana na froncie.

Gość gość
Ja mam zmywarkę i nie wyobrażam sobie juz funkcjonować bez niej ;) bardzo oszczędza czas spędzany w kuchni, to mój ulubiony sprzęt AGD ;);)

Gość takie tam gadanie
ja akurat patrzylam jaka mi sie zmiesci, bo musialam max 45cm kupic:D, potem marka:D potem cena

Gość mamusia swojego synusia
Tu nawet zmywarka jest pretekstem do kłótni.

Gość takie tam gadanie
ale to cale kafe, klotnia o wszystko:D

Gość tak na powaznie to tez nie
znam tej firmy Bush:), ale to nie powod zeby zaraz sie wyklocac:D

Gość bo tu na kafe
trzeba miec wszystko najlepsze, bo jak nie to jestes dziad:D a jak masz najlepsze to i tak ściemniasz:D cala kafeteria:D

Gość a ja mam męza ktory lubi
zmywac i nie mam zmywarki i nie zmywam, bo nienawidze tego!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Gość gość
Ja mam zmywarkę od roku ( kwiecień 2012 ) jestem zadowolona. Jestem tylko z mężem ..w drodze dziecko i puszczam 2 razy na tydzień aż jest pełna. Wiadomo jak są goście , impreza to puszcza się wieczorem ale jak nie ma tyle brudnych rzeczy to czekam jak będzie pełna. Trzeba tylko pamiętać , żeby co 2 miesiąc puszczać zmywarkę pustą z płynem , żeby odświeżyć od przykrego zapachu. Ręcznie myję garnki , patelnię.

Gość lenoxa__
Ja mam zmywarkę i wprost nie mogłabym się bez niej obyć. Mam trójkę małych dzieci i męza plus codziennie gotuje obiady i cały czas jest w domu jakieś domowe ciasto, pomoc zmywarki niezastąpiona :D

Gość gość
ja mam zmywarkę Aristona 4 lata, zadnego problemu jak dotychczas, takze polecam

Gość gość
Mam zmywarkę i szalenie sobie chwalę. Zmywać nieznoszę, więc zmywarka jest dla mnie. W mieszkaniu jest nas dwoje i naczynia zbierają się raz-dwa. Wystarczy jakieś większe gotowanie i a to deska, kilka kubków, talerzy i zmywarka pełna. Zazwyczaj zbieramy naczynia dzień-dwa. Co do niedymywania, to nam na ekonomicznym niedomywa, ale tak poza tym jest super.