Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaadasiaaaaaa

LĘK SEPARACYJNY

Polecane posty

Gość mamaadasiaaaaaa

Dziewczyny wypowiadajcie sie! dzis zdiagnozowano to u mojego rocznego synka

Gość gość
a co to wogole jest?

Gość mamaadasiaaaaaa
Nerwica lękowa wieku dziecięcego, której dominujacą cechą jest nadmierny i nieadekwatny lęk przed rozdzieleniem z matką

Gość gość
A co Ci poradzili?

Gość mamaadasiaaaaaa
Relanium 3 razy dziennie . i siedziec przy nim non stop i znikać na 2 sekundy i znow siedziec. Takie dziecko jest jak przyssawka -trzyma sie rękami i nogami mamy

Gość gość
no to musisz siusiu w ekspresowym tempie robić :)

Gość sama jestes sobie winna
trzebabyło non stop z nim nie siedziec jak kwoka, to twoja wina!!! zrobilas z dziecka niepelnosprawna istote i jeszcze faszerujesz lekami od malego!!!!!!!!!!!!!!! poczytaj sobie skutki uboczne idiotko!

Gość mamaadasiaaaaaa
to poczytaj sobie przyczyny- idiotko -a nie oceniaj

Gość gość
Je.bnij się w łeb kur.wo, lęk separacyjny to normalny etap rozwoju małego dziecka a nie żadna nerwica. Ale z Ciebie kretynka :( Brak lęku separacyjnego to powód do niepokoju

Gość zielona pokrzywa
są takie matki które nie mają z kim zostawić dziecka nawet na 10 minut frajerko więc się nie wypowiadaj.

Gość mamaadasiaaaaaa
normalny etap rozwoju dziecka - hm bardzo mądra jesteś ..

Gość gość
Poczytaj sobie w pierwszym lepszym linku o lęku separacyjnym tępa kretynko: https://www.google.pl/search?q=l%C4%99k+separacyjny&oq=l%C4%99k+separacyny&aqs=chrome.1.57j0l3.9722j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Gość gość
Kochana, dobrze, że zdiagnozowano lęk u Twojego dziecka tak wcześnie. Kiedy jesteś z dzieckiem nie znikaj nagle, musisz współpracować ze specjalistami. Może zgłoś się do poradni psychologiczno-pedagogicznej? Trzymaj się, wyjdzie z tego maluszek

Gość mamaadasiaaaaaa
Dzięki piękne ! Byłam również w poradni ale etap jest tak zaawansowany ze musiał pomóc neurolog. czeka mnie cieżka praca ale mam nadzieje że zobacze efekty:)

Gość sama jestes sobie winna
HAHHA mogę być dla ciebie idiotką, ale to nie moje dziecko wpieprza relanium 3x dziennie, bo ma chorą na głowę matkę-kwokę, która nie potrafiła go wychować:O faszerujesz dziecko takimi silnymi lekami - gratuluję, już jest cofnięty w rozwoju przez skutki uboczne!!! relanium otępia, uzależnia, powoduje zmiany w układzie nerwowym, usypia :O masakra że dajesz to dziecku, współczuję już mu. I jeszcze dałaś sobie wmówić tym wszystkim pseudopsychologom, że to coś normalnego:D haha żeby od takich tepaczek jak TY kasę wyciągać:D i żeby takie tępaczki jak TY usprawiedliwiały się przed sobą i otoczeniem, że z własnych dzieci zrobiły kaleki ciągle trzymając przy tyłku jak kwoki:D

Gość gość
Mój syn miał tak silny lęk separacyjny, że nikt obcy nie mógł się do niego uśmiechnąć ani spojrzeć, bo od razu był ryk :D Nie wspomne o tym, że nie mogłam byś sama w ubikacji, tylko zawsze z maluchem uwieszonym na nodze. I minęło. Normalny etap rozwoju. W życiu by mi do głowy nie przyszło, by iść z tym do lekarza i faszerować malucha lekami! Jesteś kretynką.

Gość gość
no nie gadaj :/ jak mozna takie male dziecko lekami faszerowac? a jak sie to objawia? moj syn od urodzenia 24h na dobe byl ze mna bo nie mialam go z kim zostawic, tez musialam z nim sikac, gotowac, wszystko robic..wyl nawet jak maz go na rece bral juz nie mowiac o tesciowej.. Teraz syn ma 4 lta i jest bardzo ze mna zwiazany, potrafi 10 razy dziennie powiedziec ze mnie kocha i klei sie caly czas, ale jak dzieci sa na horyzoncie to sie nawet nie obejrzy. zostaje normalnie z babcia, jest wrecz za bardzo pewny siebie zagaduje dzieci i doroslych, nie ma zadnych problemow.

Gość gość
moj tez byl jak przyssawka, ale nie dalabym mu takiego gowna... to chyba wiekszosc dnia przesypia po tym?

Gość mia ta cara
Powiem tak moje dziecko tez mialo leki tylko troche starsze.Mala jak miala 4,5 roczku to tak przyszlo nagle.Zaczela myc czesto rece bo bala sie ,ze ma bakterie na rekach i przestala chodzic do toalety w szkole bo bala sie suszarki do rak.Zaczela sikac doslownie w majtki.Ile ja sie natlumaczylam nameczylam z nia.W szkole musieli jej zwracac uwage by isc do toalety,chodzila tlko z kolezanka bo sama sie bala..Ale nigdy nie dawalam jej takiego gowna jak relanium ,nawet jak by mi to zalecil lekarz.Bylam cierpliwa i duzo z nia rozmawialam potem poszlo na poprawe i teraz jest dobrze.Niestety takie leki tworza wiecej szkody a leki przez to same nie znikna nagle.Tylko czas i cierpliwosc pomoze

Gość gość
Moje dziecko też dostało relanium( mówimy o tym w formie dla dzieci) . tylko ze moja córka miala napady nerwowe . pomogło po pewnym czsie. na początku działanie zupelnie odwrotne