Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet będzie chciał spróbować z inną ???

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak stracił ze mną prawictwo. Zastanawiam się czy On kiedyś nie będzie chciał mnie zdradzić??? bo narazie jest podekscytowany seksem (ze mną:)), ale czy kiedyś jak już będzie bardziej doświadczony to czy nie będzie chciał spróbować z inną kobietą seksu???? do tego dochodzi to że mam bardzo mały biust i boję się, że będzie chciał zobaczyć jak to jest mieć kobietę z większym biustem i w ogóle jak to jest z innym....czy faceci chcą próbować różnych kobiet???nawet jak (podobno) kochają???

Gość annaaaasa
99% ze zdradzi - to juz odowadnial spooooro czasu temu zygmunt freud z psychoanalizy. a w tych czasach, to wrecz pewne:) naturalny, ludzki instynkt:)

Gość miłem 2
ja pierwszy raz miałem z obecną partnerką rok temu i nawet przez ostatnie miesiące kochamy się codziennie bo mieszkamy blisko musze przyznać że nie ciągnie jakoś do innych po udanym seksie... bardzo dobrze jeśli bd szczupła i czesto nosiła stringi i takie tam no i częsty sex a chłopak będzie chciał tylko Ciebie

zgadzam się. raczej na pewno zdradzi, albo jak się rozstaniecie to naturalne, że chce się próbować z innymi. dlatego mówi się, "że już się wyszalało". to jest jak z piwem czy winem. masz swoje ulubione, ale ciągle próbujesz nowych.

Gość gość
kurcze:( jestem wysoka i bardzo szczupła, lubię bardzo sex, mogłabym codziennie rano i wieczorem ale czy to wystarczy...:( to głupie ale czasami mam takie głupie uczucie żalu, że ja mam bardzo mały biust (który jest moim porządnym kompleksem) i czasami mi przykro, że mój chłopak nie ma możliwości kochać się z "pełnowartościową" kobietą:( martwię się, że zapragnie zrobić to z kobietą z obfitym biustem, że będzie ciekawy jak to jest, itp:(

Gość gość
nie sądzę jak cię kocha to na pewno cię nie zdradzi podobasz mu się taka jaka jestes

Gość gość
przeciez zdrada nie zalezy od tego ile sie mialo partnerek tylko od tego jaki to facet jakie ma podejscie do seksu jak silny wasz zwiazek :O jakos ci co mieli 10 partnerek tez zdradzają to ze facet mialby porownanie nie gwarantuje wiernosci,tak samo jak to ze ma tylko jedną nie oznacza,ze ją zdradzi czasy nie mają nic do rzeczy może zdradzic ale nie musi po co sie zadręczasz takimi myślami??

Gość gość
Pewnie tak.

Gość gość
Jestem bardzo zdziwiona za kazdym razem , gdy gdzies czytam czy slysze ze faceci zwracaja uwage na tylek najpierw, potem dopiero na nogi lub biust. Ja zwracam uwage na piersi u kobiet bo im ich zazdroszcze. Pytalam sie mojego meza o jego byla, powiedzial mi ze jej cialo go nie podniecalo, bo miala plaski tylek( a duzy biust,) . Nie sadze aby on mi tak powiedzial, zeby mnie pocieszyc poniewaz on nie mysli wcale. Nie jest zbyt bystry aby zakumal, ze to chcialam uslyszec.

" Nie jest zbyt bystry aby zakumal" - nigdy nie lekceważ przeciwnika. ;) "przeciez zdrada nie zalezy od tego ile sie mialo partnerek tylko od tego jaki to facet jakie ma podejscie do seksu jak silny wasz zwiazek jakos ci co mieli 10 partnerek tez zdradzają to ze facet mialby porownanie nie gwarantuje wiernosci,tak samo jak to ze ma tylko jedną nie oznacza,ze ją zdradzi czasy nie mają nic do rzeczy może zdradzic ale nie musi" może ale nie musi, 99 na 100 zdradzi, ale może autorka trafiła na tego jednego. zależy od wieku i stażu związku, ale gdybym miał obstawiać, obstawiałbym że zdradzi. chyba, że nie ma powodzenia i jest bardoz nieśmiały. jak napisałem wcześniej, nie zdradzi jutro, czy za miesiąc, ale zdradzi za rok czy dwa. ciekawość jak to jest z inną zwycięży. miłego dnia! ;)

Gość srutututurnajtkizdrutu
No, gratulacje dla pana, kktory jeszcze we Freuda wierzy! :D

Gość gość
hahaha Ty pracuj:-D

Gość gość
myślę,że jeśli będzie dostawał od Ciebie co lubi to nie pomyśli o zdradzie,jeśli będziesz olewać jego potrzeby to zacznie się zastanawiać

Gość gość
za rok dwa? to szybko,za 15 to bym rozumiała.. skąd wiesz,może sie rozstaną a nie zdradzi.Dziwny związek skoro juz teraz autorka zadała takie pytanie na kafe... ciekawy może być każdy ale to nie znaczy że ciekawość zawsze wygra z rozumem lojalnością... to że Ty byś zdradził/zdradziłeś lub twoi koledzy nie oznacza,że 99 na 100 facetow to zrobi

Gość gość
poza tym o kobietach mówią to samo,że ta co ma tylko jednego to go w końcu zdradzi a ja wiem chociażby po sobie że to nie prawda.Bo po co miałabym próbować z innym skoro zepsułabym coś co jest dobre i wątpie by to drugie było lepsze? no właśnie.

Gość Ściągaj majtki!
To że będzie miał ochotę na inne laski - na bank! Czy zdradzi? Niekoniecznie :) O jakieś rzekome swoje "braki" się nie martw, bo to akurat nie gra roli w temacie. Ale nie martw się - w razie czego ja Ci mogę wyłoić tyłek w ramach rewanźu ;)

Gość gość
Ja raz swojego zdradzilam ale to tylko z ciekawosci bo chcialam wiedziec jak to inni maja czy tak samo poruszaja i jakiego ma ten co mam to znim zrobic i wcale tego nie zalowalam bo prawie polowe mniej w srodku mialam co od swojego non stop dostawalam,

Gość gość
Moim zdaniem jeśli facet nigdy nie zasmakował seksu z dużym biustem to jest duże prawdopodobieństwo, że będzie chciał spróbować i niestety jest duże prawdopodobieństwo, że mu się spodoba.

Gość gość
Słonko nie pisz, ze bedzie chciał spróbować z pełnowartościową kobietą a ty jaka jestes ? Mężczyzn pociągają pewne siebie, cieszące sie życiem kobiety i twoje podejście do tematu niska samoocena moze byc przyczyna dla której go stracisz ...nie piersi :) Pozdrawiam i tak moze byc ci wierny do grobowej deski wszystko zależy od tego kogo wybrałaś za partnera :)

Gość gość
Spróbuj odkryć jego prawdziwe preferencje, co go najbardziej podnieca. Jeśli duży biust go kręci to, to nieciekawie i raczej uciekaj z tego związku. Ja wierzyłem, że uczucie wystarczy i przyćmi preferencje a okazało się inaczej. Pokochałem kobietę z malutkim biustem i dużymi stopami a zawsze kręciły mnie drobne sylwetki z większym biustem i małymi stopkami. Nie jestem szczęśliwy i mam często doły z tego powodu.

Gość gość
Myślę, że jak będziesz bardzo otwarta w sprawach łóżkowych, to zmniejszysz ryzyko zdrady z biuściastą panna.

Gość gość
mysle ze z tesknota czekala prawie 3 lata na te jakze dojrzala odpowiedz