Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PRACA DYPLOMOWA blagam pilne, pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Jutro mam obrone licencjatu. Napisalam prace i oddalam do dziekanatu. Jednak ksero w ktorym drukowalam i oprawialam prace zrobilo mi psikusa i zmieniolo margnesy. Tak jakby obnizylo prace do dolu - przez co na gorze jest wiekszy margines niz na dole, a powinny byc rowne. Promotorka nie sprawdzila tego i dopuscila mnie do obrony. Czy moge przez to jutro byc oblana? Przez te cholerne marginesy... bo sa te zalecenia edytorskie. Czy to moze byc powod nieobronienia sie? Cala praca jest merytorycznie bardzo dobra, sama promotorka to przyznala... tylko ten cholerny margines.. co myslicie?

Gość gość
A o czym pisałaś??

Gość gość
jak poszła, to już będzie ok. Zresztą nie łudź się, na uczelni nikt się takimi rzeczami nie przejmuje.

Gość gość
oczywiscie, ze moga nie pozwolic ci sie bronic przed wejsciem wszystkie marginesy sa sprawdzane z linijka w reku przez przewodniczacego komisji a ty myslalas, ze po co jest komisja? musza sprawdzic czy sie wszystko zgadza :D teraz sie zorientowalas?

Gość gość
temat z zakresu prawa. Wiem tez slyszalam ze ogolnie kazdy ma w d***e te wszystkie prace, ale jutro obrona i sie powaznie zestresowalam :O tym bardziej ze to nie moja wina tyko tego cholernego ksera

Gość gość
nie żartuj! jestem pewna że nikt na to nawet nie zwróci uwagi. Zresztą jak praca jest dobra to nawet by sobie siary narobił gdyby zwrócił uwagę na takie bzdety. Wyluzuj , wszystko będzie ok :)