Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EliZaaa25

jak mogę uwieźć żonatego, trochę starszego przystojniaka? Dajcie jakieś metody..

Polecane posty

Gość ile masz lat, dziewczynko?
idz sobie lepiej z jakims przystojnym kolega w twoim wieku do wesolego miasteczka i na lemoniade, staremu zonatemu daj spokoj

Gość gość
Brać fizycznie, seksualnie, a emocjonalnie tylko uśpić czujność. Jeśli on chce być ok w stosunku do żony to będzie wyczulony na wszelkie podteksty i próby uwiedzenia go i będzie się za każdym razem wycofywał, a gdy już zaufa i nie będzie czuł zagrożenia można śmielej podziałać. Ja na mojego od początku działałam ale widziałam jak z tym walczy, np. jak bliżej podchodziłam to się odsuwał albo jak założyłam mini to mnie unikał i starał się nie patrzec na nogi już nie mówiąc o tym co robił jak chciałam go dotknąć, ale z czasem to i masaż przeszedł i wszystko co chciałam,k bo uwierzył, że nie mam złych intencji ale sie pomylił:P

Gość gość
on ma Cie w d*pie i pogódź sie z tym. Jak kobieta podoba sie facetowi to on działa a on nic nie robi w tym kierunku wiec daj sobie spokój....dobrze mu jest z żoną i tyle. A Ty narzucając sie zrobisz z siebie tylko idiotke...lepiej upatrz sobie kogoś innego. Dobra rada.

Gość EliZaaa25
"gość Brać fizycznie, seksualnie, a emocjonalnie tylko uśpić czujność. Jeśli on chce być ok w stosunku do żony to będzie wyczulony na wszelkie podteksty i próby uwiedzenia go i będzie się za każdym razem wycofywał, a gdy już zaufa i nie będzie czuł zagrożenia można śmielej podziałać. Ja na mojego od początku działałam ale widziałam jak z tym walczy, np. jak bliżej podchodziłam to się odsuwał albo jak założyłam mini to mnie unikał i starał się nie patrzec na nogi już nie mówiąc o tym co robił jak chciałam go dotknąć, ale z czasem to i masaż przeszedł i wszystko co chciałam,k bo uwierzył, że nie mam złych intencji ale sie pomylił" opowiesz o okolicznościach w jakich doszło między Wami do seksu?:)

Gość gość
Najeżdżacie na tę kobietę, a ona nic złego nie robi. Jest wolną kobietą. Jeżeli do czegoś dojdzie, to tylko z winy faceta, który nie potrafi trzymać fiuta w gaciach albo zadowolić się tylko i wyłącznie żoną. Zrób to! Poderwij go, pokaż jaki z niego ,,kochający mężuś i ojciec''.

Gość EliZaaa25
Doszłam do wniosku, że zacznę od dziecka...:) Zapytam go o coś w związku z jego synem bo jest bardzo zafascynowany ojcostwem i dużo zdjęć ma z synem i często też mówi o tym :) Powiem, że mój siostrzeniec ma urodziny i zapytam o radę co kupić z czego by się cieszył jego synek itd..:P

Gość EliZaaa25
haha spróbuję :)

Gość gość
Dobry pomysł z tym synem:) Jak doszło do seksu? Zwabiłam go do domu pod nieobecność męża (wyjechał na tydzień), że niby chcę zrobić ślubnemu niespodziankę i trochę pozmieniać w mieszkaniu i potrzebna mi męska pomoc, a nie chcę prosić nikogo ze wspólnych znajomych, bo tajemnica. No i wtedy go uwiodłam, był zaskoczony ale za bardzo się nie opierał:D

Gość gość
co się dziwić dziewczynie skoro same uważacie, że jest facet nie jest czy nie był w związku to "musi" być felerny :P To się bierze za zajętego.

Gość gość
zapierdziel sobie ogóra w p**de a po głowie przywal bejsbolem i będzie git ;) c**a dostanie to czego szuka a z głowy wyleci głupota a nawet jeśli nie ...to może choć przyćmi ci pamięć. Bura suko!!!!

Gość gość
I co gadałaś z nim? Daj znać :)

Gość gość
Przestań się szmacić dziewucho!!!!!!!!!!!

Gość EliZaaa25
nie miał dzisiaj czasu gadać, spieszył się... nic nie mogę wymyślić :/

Gość mala mi 26
Autorko w moim przypadku bylo tak ze to on o mnie dlugo zabiegal... bo pare lat pomimo ze mial zone.. nie moglam dluzej sie opierac i powiem ci jedno: spotkania, zblizenia i seks z nim to najwspanialsze rzeczy jakie mogly sie przytrafic.. ten dreszczyk emocji, ajj nic tego nie zastapi, zaden kontakt z wolnym facetem.. nie rezygnuj.. jesli nie chcesz rozbijac malzenstwa to probuj dalej, bo w ten sposob nikogo nie krzywdzisz jesli nikt sie o tym nie dowie. mamy XXI w. i kazdy ma swoje potrzeby..nie sluchaj tych wszystkich obronczyn moralnosci bo same pewnie maja nie jedno za uszami. trzymaj sie

Gość gość
zgadzam się masz swoje potrzeby, chcesz uprawiać seks z tym mężczyzną to uprawiaj! masz do tego prawo! A żona nie powinna być na Ciebie zła bo przecież nie robisz nic złego i do tego jesteś kobietą więc wolno Ci robić takie rzeczy!

Gość mala mi 26
czego oczy nie widza tego sercu nie zal nie wiesz? jesli niktv sie nie dowie to dzialaj.... ja mam w d***e osobiscie czy ktos bedzie cierpiual wazne ze ja jestem teraz szczesliwa. za dlugo dbalam i martwilam sie o innych zeby teraz sobie przyjemnosci odmawiac. powodzenia

Gość gość
Nie wiem, jak inni faceci, ale moj maz po porodzie byl wyglodnialy...na mysl o mnie :) Mam taka jedna znajoma, singielke, ubiera sie wyzywajaco, do tego zaczela mi gadac, ze moj maz fajny i sie do niego przystawiac. Moj maz nawet nie zwrocil na nia uwagi, a potem do mnie powiedzial, ze ta znajoma moja jest strasznie wulgarna a na moje pytanie, czy to sie facetom podoba odparl, ze to nie przyciaga fecetow-wrecz daje do zrozumienia, ze jest latwa i jedynie r****cze na nia poleca, ale nie ze wzgledu na nia, jako osobe, z ktora mozna stworzyc cos powaznego, tylko jako zabawke na jeden raz. I duzo racji w tym ma, bo znajoma juz po jednej aborcji jest-lubi seks, sypia co chwile z innym, a jak sie w koncu zakochala i zaczela myslec powaznie (czyt. nie sypiac z trzema gachami na raz), zakochala sie, to koles, ktory w zasadzie mial ja tylko do seksu i chwalenia sie przed kumplami, gdy zaszla z nim w ciaze, wysmial ja mowiac, ze on nie wierzy, ze to jego dziecko i kopnal ja w d*pe. Ona rozpaczala, ale szybko podjela decyzje, pozyczyla kase i usunela ciaze.

Gość Silene
Możesz go uwieżć na taczce, rowerze, samochodem to chyba bardziej podwieźć...

Gość do wyzej
:-D dobre!