Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak sobie snuje w myslach

Egzorcyzmy Emily Rose na podstawie Annielise i inne przypadki, co

Polecane posty

Gość gość
zlikwidować kościół bo robi z ludzi tłumoków ! mamy XXI wiek jakby co niektórzy zapomnieli a wy w diabła wierzycie i garbate aniołki też ? klecha wyprał wasze mózgi

Gość Frau Glutkowa
a'propos grabarzy, ci których znam, to nałogowi alkoholicy i maja różne omany przypominające opętanie. Powrót do średniowiecza, ale obawiajcie się bo jak zaczną ludzie czytać Młot na czarownice, niektórym kobiet nie będzie do śmiechu

Gość gość
ja to ogólnie mam mieszane uczucia co do wiary. też oglądałam ten dokument i też namieszał mi w głowie. Jestem ogólnie jak św. Tomasz - nie potrafie uwierzyć póki nie zobacze. Ale takie dokumenty to własnie nie złą sieczke filozoficzną mi czasem w głowie robią ;)

Gość Frau Glutkowa
to zostań wolontariuszem w szpitalu dla psychicznie i nerwowo chorych a zobaczysz przypadki opętań, o których ci się nawet nie śniło

Gość gość
zaczną ludzie czytać Młot na czarownice został potępiony przez papieża ale to nie przeszkadzała protestantom jej używać aż do 17 wieku

Gość gość
poczytajcie sobie o marcie robin która nie jadla przez 50 lat o ojcu pio i jego cudach kture zostały spisane na 104 tomach

Gość gość
kazdy wierzy w to co chce jedni w Boga,inni w kusego.inni w elfy.gwiazdy.itp.Osobiscie nie interesuje mnie wiara innych ludzi ani parzy anin ziebi.Wazne aby byc dobrym czlowiekiem nie wyrzadzac swoim postepowaniem innym krzywdy. Wiem ze sa rozni katolicy ktorzy po wyjsciu z mszy obgaduja innych.robia inne zle rzeczy.dlatego do kosciola chodze wtedy gdy mam na to ochote,i uwazam ze jestem dobrym czlowiekiem

Gość zenobiaX
Taaaa nie jadla przez 50lat :) a ja chodzilM na biologie iwiem jak funkcjonuje ludzki porganizm ,nawet roslina sie odzywia a cudow nie ma sa tylko zjawiska jeszcze niewyjasnione

Gość gość
w polsce byla kiedys kobieta ktora zywila sie energia prana.

Gość gość
w indiach jest duzo medrcow chudych z dlugimi wlosami ktorzy siedza i tez podobno nic nie jedza iles tam lat.