Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula2778 p.s

seks we trójkę

Polecane posty

Gość Moralny
Do wypowiedzi wyżej. Ostra wypowiedź ale i racja. Ja osobiście tego nie akceptuje ale jeśli ktoś jest singlem i preferuje taki rodzaj seksu jego rzecz. Jednak wchodząc w związek powinien o takich rzeczach poinformować partnera. Jeśli partner zaakceptuje to jego sprawa. Ale większość tych chwalących trójkąty nigdy sie do tego nie przyzna jedynie w internecie gdzie sa anonimowi. Ciekawe dlaczego? Skoro to takie normalne.

Gość Moralny
J****y podszywacz-onanista. Wyp..-dalaj gnoju.

Gość Moralny
jestem nie gnojem a gnojką, i mam 3-kę bachorów: Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem jeszcze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość gość
super sprawa to bylo moje najwieksze mazenie i sie spelnilo

Gość gość
:)

Gość gość
do PT Moralnego: przestań się stresować reagując na podszywa/kę, bo Ci nie stanie i "trójkąt" będzie Be[zły

Gość kasiula2778
Ponawiam moja prośbę, chętnie porozmawiam mailowo z osobami będącymi w związku a mającymi doświadczenie w tej kwestii, kasiula2778@wp.pl

Gość do 35-latka
wazektomia (łac. vasotomia) – zabieg urologiczny polegający na przecięciu nasieniowodu lub nasieniowodów. Odmianą tego zabiegu jest podwiązanie nasieniowodu ... GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Chłopie chyba Ci odbiło, godząc się na ten zabieg, gdyż podstawą orgazmu męskiego jest ejakulacja, a Ty skoro masz przecięte & podwiązane nasieniowody to znaczy, że nie masz wytrysku nasienia z zawiesiną sterczową, chyli to c**j nie seks i czym Ty się chwalisz? Jesteś po prostu kaleką seksualną, której pozostaje tylko wszczepienie elektrod do ośrodka rozkoszy w mózgu, lub marzenia o seksie. Nara.

Gość gość
Jutro planuje 2M plus JA(pisia)

Gość gość do trójkata
Smutna urzedniczko Jestem do dyspozycji

Gość chętna na trójkąt
by uniknąć zatarcia śluzówki przez kopulanta bez wytrysku stosuję KY. Zatem jestem chętna, czekam na "ogierów" po wazektomii. Aśka33 👄 PS: wskazane podać GG & Skype & e-mail

Gość gość
smutna urzedniczko co naprawde chcesz byc w trojkacie rypana.oky daj namiary

Gość gość
Debile kazdy twmat popsuja

Gość gość M
gosciu,gościu,ja jestem chętna,od zawsze o tym myslałam,najlepiej jak byłoby to małżęnstwo.Ile macie lat?

Gość gość M
cz

Gość gość
gość M - rozumiem, że jesteś kobietą? W jakim wieku i jaka część Polski?

Gość Gość M
Tak,jestem dojrzała kobieta .ladną zadbaną i zgrabną .Mieszkam prawie w centralnej Polsce.GOSC-to kobieta ,jestes malzenstwie?gdzie mieszkacie,jakie macie marzenia?!Pozdrawiam.

Gość Jacek1970
Gość M,jezeli chcesz poważnie porozmawiać to pisz na maila My jesteśmy parą 43 i 34 lata i chcielibyśmy pierwszy raz zobaczyć jak to jest w trójkącie

Gość gość
Jeżeli chcecie znaleźć kogoś z kim będzie mogli uprawiać seks w większym gronie to proponuję szukać chętnych na mynago pl lub na tego typu stronach

Gość gość
Do wpisu powyżej. Może byś tak się udał na stronę typu amysmysieubrali pl, bo tak na golasa ganiać po wszystkich wątkach, to nieciekawie. Można jakąś karę za nieobyczajne zachowanie załapać. A najlepiej spadaj na www drzewo com pl.

Gość gość 40
polecam stronę www.myzwierzeta.pl, tam można nawet 2suki +1 facet lub 2psy +1kobieta. Miłych wrażeń . Czekam z niecierpliwością na opinie 🖐️

Gość Lolek_1111
Ja niedawno mi alem przyjemność spędzić upojna noc w ukladzie 2m+k z mila para. Poznalismy się w internecie. By to mój pierwszy raz wiec bylem spięty ale oni mieli juz doświadczenie i tak to zorganizowali ze szybko i ja poczulem się wyluzowany. Bylo naprawdę super . Pani miala mega orgazmy i mnie taż podniecalo jak podczas gdy pięścila mnie oralnie jej partner ja posuwa i na odwrót. Jak stalisym razem a ona na przemian nas obslugiwala ustami :-) :-) A w dwa otworki razem po prostu mega odlot. Jesteśmy ustawieni na następne spotkanie:-) :-) Naprawdę jeśli ktoś ma wątpliwości to radzie spróbować.

Gość gość
To miales szczęście ja szukam juz jakiś czas pary i nie mogę znalesc:-) :-( A może jest tu jakas para z wawy lub okolic chętna na spotkanie?

Gość gość
jestes dzieckiem swego pokolenia, za duzo reklam obrazujacych idealna rodzine pechowiec.gif nie potrafisz docenic tego co masz, wymyslilas sobie, ze inni maja lepiej i tu popelniasz blad. jestes zblazowana nastolatka, ktora ma za duzo rzeczy a wydaje jej sie, ze nadskakiwania rodzicow i ciagla uwaga skupiona na tobie to milosc rodzicielska pechowiec.gif wez sie za swoje zycie i przestan wydziwiac, bo ani nie masz podrecznikowej depresjii ani tym bardziej choroby psychicznej pechowiec.gif chcesz pomocnej rady? idz popracuj w wolontariacie do szpitala onkologicznego dla dzieci od razu zrozumiesz swoje niedojrzale zachowanie

Gość laaaandrynkaaaa
a pomyslcie o ukladzie z druga para. mysmy tak zaczeli, najpierw umowione ze bez wymiany partnerow, po prostu my sie bawilismy, obok oni. bardzo podniecajace, chocia zprzy powtorce i tak doszlo do zmiany partnerow to poszlo spontanicznie, no i nikt nie byl 'pokrzywdzony'. teraz czasem mamy trojkaty rowniez. czesciej z drugim facetem - mojego to podnieca a ja lubie podwojna. wszystko dla ludzi i zalezy od swiadomosci. ja na boku nie zamierzam sie nigdy bawic, mysle, ze on tez nie. a ze mamy takie a nie inne preferencje/ to chyba dobrze ze ze soba, a nie bawic sie ogonkiem czy myszka po katach lub zdradzac czy byc wiecznie sfrustrowanym bo sie fantazji nie spelnilo

Gość Lolek_1111
Dokladnie tak jak piszesz jast to zabawa dla dojrzalych (psychicznie) ludzi którzy tego chcą i SA pewni swoich fantazji.

Gość gość
laaaandrynkaaaa:)) super

Gość gość
jak mi moj zaproponowal 2 baty przyslowiowe to sie zapytalam od razu z kim??? :) wzial kolege z klubu (gra w pilke reczna) i bylo ZA-JE-BI-SCIE. polecam zatem podwojna, doszlam w 3 minuty!!!

Gość gość
jakieś jeszcze z doświadczeniami trójkątowymi?:) a może niektórym kobietka się podoba układ 2K + 1 M?:)