Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiula2778 p.s

seks we trójkę

Polecane posty

Gość kasiula2778 p.s

Mój partner zaproponował mi seks we troje( z drugim facetem) - na początku szok i niedowierzanie, w sumie zawsze otwarcie rozmawialismy ale to mnie totalnie zaskoczyło, czy z nim cos nie tak? ze to proponuje, czy ze mną, ze w ogole to rozwazam?

Gość ona 36
może warto spróbować?

Gość Nemezis 78
No nie wiem nie wróżę dużej przyszłości waszemu związkowi po takim czymś http://cur.lv/19a5j

Gość kasiula2778
wlaśnie zaczelo mnie zastanawiac, czemu ja w ogole to rozwazam :/?

Gość gość
My także rozmawiamy o trójkacie. W grę wchodzi TYLKO układ 2k+1m. Wiem że on chciałby mnie zobaczyć jak się pieszczę z drugą kobietą. Jednak dzielić się moim facetem nie mam zamiaru. On nas tylko obserwuje. Albo Ja zajmuje się Nią a On mną. Lub ona zajmuje się mną a Ja nim.

Gość gość
My także rozmawiamy o trójkacie. W grę wchodzi TYLKO układ 2k+1m. Wiem że on chciałby mnie zobaczyć jak się pieszczę z drugą kobietą. Jednak dzielić się moim facetem nie mam zamiaru. On nas tylko obserwuje. Albo Ja zajmuje się Nią a On mną. Lub ona zajmuje się mną a Ja nim.

Gość alelina
My próbowaliśmy 2m + k z inicjatywy męża i było to coś niezwykłego. Powtórzyliśmy to potem jeszcze 2 razy. Myślę, że wbrew powszechnej opinii umocniło to nasze małżeństwo.

Gość kasiula2778
Rozmowa a przejście do realizacji to zupełnie co innego :)

Gość kasiula2778
Chciałam zadac pare pytan, ale jeśli nie masz ochoty rozmawiac to nie ma problemu :)

Gość smutna urzędniczka
taki seks z dwoma mężczyznami to moje niespełnione marzenie :(

Gość kasiula2778
Pełno jest chyba portali gdzie znajdziesz sobie bez problemu dwóch facetów:) więc jeśli chcesz to chyba nie problem:)

Gość smutna urzędniczka
nie wiem w ogóle jak do tego podejść, jak zorganizować wszystko no i trochę się boję jak zareaguję :(

Gość facet74
Miałem przyjemność być zaproszonym do takiego układu tak w układzie kochanków, jak i małżeńskim. I po całym ich mnie przygotowaniu przyznaję, że to jest układ dla silnie związanych małżeństw i kochanków. Spaja, ale nie pewnym siebie nie polecam. Moja Żona zna moje podejście w tej sprawie i ma przyzwolenie na taki układ. Problem z doborem kochanków, bo dobrać trzeba pod Nią. Ale, ale zawsze można się umówić ze stałym kolegą na taki strzał. Więc Smutno Urzędniczko nic straconego... ;-)

Gość kasiula2778
smutna urzędniczka - odezwij się na maila kasiula2778@wp.pl :) pogadamy, mamy podobny problem :)

Gość facet74
smutna urzędniczka "nie wiem w ogóle jak do tego podejść, jak zorganizować wszystko no i trochę się boję jak zareaguję" Przepraszam poprzednio nacisnąłem dwa razy to samo.. ;-( Urzędniczko napisz do mnie na mejla Może Ci tylko pomogę wskazówkami, a może się spotkamy... Kto to wie?? facet74@o2.pl

Gość facet74
To kwestia poczucia bezpieczeństwa i zaufania do partnerów

Gość gość
w takim układzie chyba najważniejsza jest kwestia zaufania do siebie? tak mi sie przynajmniej wydaje

a jak taka kobieta podchodzi do tego podczas stosunku 2k +m ???

Gość madziulena
nie wiem co Wy w tym widzicie??

Gość gość
mam podobny problem, wraz z mężem rozmawiamy na ten temat, i sama nie wiem co o tym myśleć? może sie wypowie jakaś kobieta która tego doświadczyła?

Gość gość
grunt to zaufanie - wtedy można probowac

Gość gość
Ja kiedys sprobowalam i zaluje, ale chyba zle trafilam

Gość gość
super sprawa tylko na poczatek faceci powinni wykazac sie swoja delikatnoscia ja juz dwa razy ten numer robilam wkrotce bede jeszcze raz

Gość gościu gościu
My szukamy dziewczyny do naszego małżeńskiego łoża, bardzo trudno znaleźć kogoś odpowiedniego gdzie chemia zadziała w trzy strony, ale się nie poddajemy i nadal szukamy.

Gość gość
ja bylam singielka to lubilam sex na 1 noc,trojkaty tez.teraz mam meza i uwierzcie mi,to nie kwestia zaufania a milosci.jesli kocham to sie zniose widoku partnera z inna kobieta.moj maz tez by nie zniosl jak ja sie pieprze z innym.uklad taki polecam osobom,ktore maja do siebie zaufanie,bo jest to wazne,jednak nie ma miedzy nimi uczucia.jesli ktos kocha ale proponuje trojkat to uwierzcie mi,cos tu nie halo.no coz,dla milosnikow trojkatow polecam zostac singlem,dla zonatych i mezatek zaakceptowac mysl,ze nie mozna miec wszystkiego.p.s.wezcie tez taka mozliwosc,ze nawet sama propozycja takiej przygody moze sie zakonczyc rozwodem lub seperacja,bo patrner moze do was stracic zaufanie i poczuc sie zraniony.przymyslcie tez ile´´´mocnych´´zwiazkow nie przytrzymalo takiego eskperymentu.pozdrawiam i przymyslcie to 1000razy.

Gość gość
gosciu gosciu chemia ma dzialac w 2 strony,tak to juz natura urzadzila,nie szukaj 3 strony.

Gość Moralny
Zgadzam sie w 100% z wypowiedzią wyżej. I w 100% w wypowiedzią koleżanki " ja byłam singielka..." czytałem o trójkątach na różnych forach i tylko tu znalazłem jakies sensowne wypowiedzi.

Gość gość
to już suka ma więcej moralności w sobie, bo jak da d**y jednemu psu, to drugi nie ma prawa się zbliżyć. Proszę wyciągnąć wniosek, drogie d*podajki i drodzy c**joj**aki.