motherchucker 0 Napisano Lipiec 4, 2013 Mam pytanie. Co jesli zaczne nowe opakowanie tabletek dzien pozniej po tygodniej przerwie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość teref Napisano Lipiec 4, 2013 pewnie dodatkowo będziesz musiała się zabezpieczać przez jakiś czas, dlaczego chcesz zacząć później? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2013 szanse na wpadke są niewielkie, tak kiedyś przeczytałam na ulotce z moich tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2013 Nic się nie stanie.Ja tak miałam.Jak długo uzywasz tabletek po to tez zależy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motherchucker 0 Napisano Lipiec 4, 2013 nowe opakowanie bede musiala zaczac w niedziele, a wizyte u lekarza mam dopiero na poniedzialek :// bede musiala zaczac dzien pozniej z tego powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motherchucker 0 Napisano Lipiec 4, 2013 a tabletki biore od 6 miesiecy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Lipiec 4, 2013 To jest najważniejsza tabletka z opakowania, jeśli kochcałaś się w tygodniu przerwy to będzie szansa na ciążę, jeśli nie to ok. ale musisz się dodatkowo zabezpieczać przez 7 dni. I nie ma tużadnego znaczenia jak długo bierzesz tabsy. Wszystko zależy od organizmu, kiedy odblokuje sie owulacja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2013 Biorąc tabletki od 6 miesięcy jak mogłaś zapomnieć ,ze więcej nie masz.Idz do rodzinnego wypisze ci awaryjnie.Jest lato to musisz miec dobr antykoncepcję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motherchucker 0 Napisano Lipiec 4, 2013 Skad mialam wiedziec ze sa takie kolejki u ginekologa... zawsze recepty wypisywala mi od razu. ale tym razem byl z tym problem i musze czekac :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
motherchucker 0 Napisano Lipiec 4, 2013 wiec jesli bede zabezpieczala sie podczas przerwy miedzy opakowaniami i tydzien po rozpoczeciu nowego opakowania , nic nie powinno sie stac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach