Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motherchucker

nowe opakowanie zaczete dzien pozniej

Polecane posty

Gość teref
pewnie dodatkowo będziesz musiała się zabezpieczać przez jakiś czas, dlaczego chcesz zacząć później?

Gość gość
szanse na wpadke są niewielkie, tak kiedyś przeczytałam na ulotce z moich tabletek.

Gość gość
Nic się nie stanie.Ja tak miałam.Jak długo uzywasz tabletek po to tez zależy.

nowe opakowanie bede musiala zaczac w niedziele, a wizyte u lekarza mam dopiero na poniedzialek :// bede musiala zaczac dzien pozniej z tego powodu.

To jest najważniejsza tabletka z opakowania, jeśli kochcałaś się w tygodniu przerwy to będzie szansa na ciążę, jeśli nie to ok. ale musisz się dodatkowo zabezpieczać przez 7 dni. I nie ma tużadnego znaczenia jak długo bierzesz tabsy. Wszystko zależy od organizmu, kiedy odblokuje sie owulacja.

Gość gość
Biorąc tabletki od 6 miesięcy jak mogłaś zapomnieć ,ze więcej nie masz.Idz do rodzinnego wypisze ci awaryjnie.Jest lato to musisz miec dobr antykoncepcję

Skad mialam wiedziec ze sa takie kolejki u ginekologa... zawsze recepty wypisywala mi od razu. ale tym razem byl z tym problem i musze czekac :/

wiec jesli bede zabezpieczala sie podczas przerwy miedzy opakowaniami i tydzien po rozpoczeciu nowego opakowania , nic nie powinno sie stac?