Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskoczarnaa

krępująca wilgoć ;(

Polecane posty

Gość gość
Twoja wilgotność wlasnie ma chłopa podniecac a nie ciebie, chłop jak widzi mokro c*pke to wie ze kobieta jest napalona i to wlasnie ich kręci. A dlaczego ich to kręci, ty tego nigdy nie zrozumiesz...bo jestes kobieta. Ale chyba i tego posta tez nie zrozumiesz idealnej bede sie powtarzać ze twoja c*pka cię nie podnieca....udanego popołudnia.

Gość gość
faceta to kreci bo to takie udokumentowanie ze on cie podnieca, to ze robisz sie mokra to tak jakbys mowila mu komplement "podniecasz mnie, pragne cie", moj facet uwielbia jak jestem mokra a zawyczaj jestem bardzo mokra i mi nie przeszkadza ze taka jestem, natomiast w naszym przypadku czy nie jest ci fajnie jak u faceta widac podniecenie przy kontaktach z Toba, pocalunkach, pieszczotach? nie kreci cie to ze na niego dzialasz? przeciez to prawie to samo:)

Myślę, że Twój stan Autorko jest bardzo ważny dla partnera... facet chce wiedzieć, że doprowadził swą kobietę do "czerwoności" i raczej odpłynie w Twą "wilgoć"... odda się jej. A czy Ty powinnaś się krepować? Raczej nie... jeśli ten mężczyzna to sprawił :)

Gość gość
Jestem kobieta i ani sluz mnie nie podnieca, ani cycki, ani dlugie nogi... Czemu w ogole sie dziwisz ze nie podnieca cie cokolwiek typowego dla kobiet, skoro jestes heteroseksualna? Nie sadze, zeby byli faceci, ktorych zajmuje fakt ze nie podnieca ich dobrze zbudowana klata.

Gość nei itakdalej
Nie podnieca ich klata? Cudzą może nie, ale własna za to z***b**e :D

Gość gośćWroc
Osobiśćie bardzo lubie zlizywać śluz z muszelki , majteczek dziewczyn jak jestem u kuzynek lub kumpeli często ide u nich łazienki szukam noszonych majteczek i zlizuje z nich śluz podnieca mnie to .Widziałem w necie filmik jak facet włożył łyżke w środka pobawił się jej piersiami po chwili wyjął pęłną śluzu i go wypił chętnie bym tak z jakąś zrobił jest chętna ?;)