Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej on jest

Niższy odemne podoba mi sie ale za mały

Polecane posty

Gość gość
a wididizsz wcale nie był taki mały!!!

Gość gość
nie męcz sie z takim facetem

Gość błażejkowa_martusia
Każdy facet co ma mniej niż 170 cm (nawet 1 cm mniej) nie powinien w ogóle mieć kobiety! Takie jest moje i wielu moich koleżanek zdanie!!

Gość gość
hahaha ale debilka powyzej napisała każda tepa c**a nietoleracyjna powinna siedziec w klatce

Gość błażejkowa_martusia
Sorry, ale większość kobiet ma wzrost 160 - 170 cm, a facet jak jest kurd*plem i ma 169 cm to nie pasuje fizycznie do takiej kobiety. Dlatego jestem zdania że nie powinien mieć żadnej, no chyba że bardzo niską taką do 150 cm, nie wyższą!!

Gość gość
dla mnie wzrost faceta jest ważny ja mam 170 cm wzrostu i nie wyobrażam sobie siebie z niskim facetem mam do końca zycia skazywać się na chodzenie w płaskich butach ?? na wesela , sylwestry czy inne imprezy mam chodzic w balerinach, bo taniec z niskim facetem to jakas groteska mój facet ma 187 cm wzrostu i nie zastanawiam się jakie buty mam kupic czy załozyc, bo w każdych jestem od niego niższa i czuje się kobieco

Gość gość
P********e pustaki, do butów dobierają faceta, a póżniej rozwody, pretensje, on wcześniej taki nie był 😠 Putek ma 170 i zjada takie c**y jak wy na śniadanie, pozostałe żydki rządzące światem, dosłownie światem a nie jakąś wioską są jeszcze mniejsi, na brak powodzenia u pustaków nie narzekają ;-)

Gość gość
...j****a idiotka, facet jest jej potrzebny na sylwestra i imprezy, że to k***a w ogóle jeszcze żyje :-)

Gość gość
Głupie kobiety powinny mieć to wytatuowane na czole, żeby człowiek nie ustępował idiotkom miejsca, pierwszeństwa itp. bo k***a zwyczajnie na to nie zasługują :-) Niechby któraś mnie trąciła, od razu z liścia i OIOM :-) Od razu odpowiadam że jestem wyższy od żydków i zbrodniarza :-)

Gość gość
t efekt kompleksów wiadomo że niscy mają wielką władze i rzadza światem dlatego wielu sie na nich wyzywa

Gość gość
gooowno prawda po prostu dlaczego skoro jestem zadbana 180cm brunetka mam sobie wziąść zadbanego 170cm przystojniaka? chce miec faceta swojej wysoosci

Gość gość
f**k

Gość gość
heh kolejny temat z typu nie wiem co zrobic bo co na to ludize mam kolege ma 159cm, jego dziewczyna 167, moze rzuca to sie w oczy ze jest nizszy ale nadrabia temperamentem i charyzmą, dynamiką i tym ze jest czlowiekiem sukcesu

Gość gość
nie nei nie facet to ma byc facet a nei krasnalek

Gość gość
woww

Gość gość
Każdy facet co ma mniej niż 170 cm (nawet 1 cm mniej) nie powinien w ogóle mieć kobiety! Takie jest moje i wielu moich koleżanek zdanie!!

Gość gość
la mnie wzrost faceta jest ważny ja mam 170 cm wzrostu i nie wyobrażam sobie siebie z niskim facetem mam do końca zycia skazywać się na chodzenie w płaskich butach ?? na wesela , sylwestry czy inne imprezy mam chodzic w balerinach, bo taniec z niskim facetem to jakas groteska mój facet ma 187 cm wzrostu i nie zastanawiam się jakie buty mam kupic czy załozyc, bo w każdych jestem od niego niższa i czuje się kobieco

Gość gość
no

Gość gość
dożyj i pójdz na spacer w pewne miejsce,doczłapiemy się jakoś komunikacją miejską,taką jaką będzie wtedy,bo prowadzić w takim wieku to trochę ryzykowne.

Gość gość
wow

Gość gość
za maly dla mnie minimum t o175