Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej on jest

Niższy odemne podoba mi sie ale za mały

Polecane posty

Gość gość
bo nie lubimy kurd*pli?

Gość Student psychologii społecznej
Przecież to wszystko to są prowokacje. Takie tematy zakładają kolesie, którzy mają po 180, 190 cm wzrostu i nie mają dziewczyny lub te dziewczyny, które im się podobały, rzuciły ich i związały się z niższymi od nich. W ten sposób chcą wylać swój jad i frustracje. Powinni to forum powiązać z facebookiem to skończyłoby się trollowanie.

Gość gość
hahah student, cala psyhologia c***a wie o ludziach to tylko galąź biznesu do wyciagania pienędzy z durniów!

Gość gość
weź mu do buzi moze wcale nie jest taki kur;;;;;pel

Gość gość
Dno, a nie forum.

Gość gość
nie randokwalam z nikim kto mial ponizej 175cm wzrostu. magiczna granica. facet ma byc wysoki, a nie kurd*pel. ponizej 175 cm to nie mezczyzna tylko karzel. maz ma 185 cm wzrostu.

Gość gość
ludzie myślą a co pomyslą inni maja przerbane zycie zyjesz dla siebie niby to proste a jednak z dala od tego trzyma nas wiele takich: ale Ania tak nie zrobiła, przecież tak nie można itp ludzie wiecej wiary w siebie moga byc problemy jasne ktos sie smije wyszydza ale jesli zrozumiesz ze to twoje zycie nigdy nie obejrzysz sie na innych

Gość gość
kobiety same nie wiedza co chca

Gość zyziaaaaa z
chyba w zadnym innym cywilizowanym kraju ludzie nie sa tak rypnieci jak w Pl, dobrze , ze tam nie mieszkam ps. jestem kobieta kurd*plem 162 🖐️

Gość gość
Masz rację Zyziu. W Polsce jest teraz dużo osób zarozumiałych, uważających się za niewiadomo, jakie bóstwa. Kiedyś było inaczej. Moja ciocia 170 cm wzięła sobie faceta 163 cm z jedną nogą krótszą, i przeżyli ze sobą ponad 30 lat.

ło matko,ja mam właśnie162 wzrostu i muszę przyznać, że na kolesia o tym wzroście nawet bym nie spojrzała jak na faceta. 1 tut mir leid, ale takie życie. facet też nie spojrzy na brzydką albo grubą laskę :classic_cool:

Gość gość
fakt zarozumialcy deprymuja innych by w swoich oczach byc od nich lepsi

Gość gość
169 to prawie 170 a 162 to prawie 160

Gość gość
mam meza nizszago dokladnie o 2cm. nie powiem ze nie mialam schiz na poczatku, ale teraz tego nie zauwazam. i chodze przy nim dumnie w szpilach. jaki to widok jak ludzie patrza sobie i widza niezla kobite i przystojnego ale niskiego faceta. pewnie mysla "co on takiego w sobie ma" heheh a tak serio to niscy to czesto ludzie ktorzy musieli cos udowadniac, stawiac sie wiekszym itp i sa twardzi, serio

Gość gość
a ile ma twoj mąż cm? i po ile macie lat ? ludzie po 30stce tak sie nie rzucaja w oczy aha bo jesli ty 177 a on 175 to nie widac prawie roznicy zreszta to nie jest niski wzr a autorka pisze o dosc niskim wzroscie

Gość gość
jednak wzrost ma znaczenie

Gość gość
Buhaha

Ale pie***ycie!!!!! A co ma wzrost do miłości? JA sie kogos kocha to sie kocha a nie patrzy na to czy jest wysoki czy niski!!!!!!!!!!!!

Gość gość
to jakies jaja ja mam 170 cm a rwe panny ile wlezie i mam powodzenie bo mam w miare ladna twarz jestem pewny siebie a moj kumpel 180 pare tylko ze nieco zakompleksiony boi sie dziewczyn i nie miakl jeszcze ani jednej. Wiec nie p********e o wzroscie bo to cialo i dobra gadana wszystko zalatwiaja.

Gość gość
wzrost to część ciała czy nie tak>?

Gość gość
nie

Gość gość
daj sobie znim spokoj

Gość gość
Tchórze, wplątani w schematy takie, że mężczyzna ma być starszy, wyższy, lepiej wykształcony i bogatszy od kobiety. Nawet tego nie widzicie, że jesteście niewolnikami systemu. Autorko, p*****l to co mówią koleżanki! Jeśli szukasz faceta, żeby się nim pochwalić przed innymi to dojrzej do związku. Jeśli koleżanki nie chcą Twojego szczęścia to - po prostu - są fałszywe.

Gość gość
Mówcie co chcecie, choćby c**j na c***a szedł, ale facet niższy od dziewczyny wygląda groteskowo. Ogólnie facet poniżej 180 cm jest jakiś taki mało atrakcyjny. Idealny wzrost dla faceta to powyżej 190 cm.

Gość gość
za maly za duzy sredni nie odpowiedni

Gość gość
Doradźcie? Dziewczyno, Ty masz problemy z dupy wzięte... Kilka lat temu moja kumpela [177 cm wzrostu] zakochała się w swoim koledze ze szkoły [chyba 166 czy 177]. Parę lat tak robiła podchody, była jego dobrą koleżanką, ale mu nie powiedziała o swoich uczuciach, bo on wtedy z jakąś chodził. Potem wyjechał do pracy na Wyspy i ich kontakt się urwał. Mam nadzieje, że przeszła jej ta nieszczęśliwa miłość, nie z powodu jego wzrostu, ale z powodu odległości i tego, że zamierza on zostać tam na stałe.

Gość gość
* miało być [chyba 166 czy 167].

Gość gość
no ale i tak nic z tego nie wyszło