Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katy9

Ja i faceci czyli zawsze ten sam schemat. Proszę o porady.

Polecane posty

Gość Katy9

Witajcie. Mam problem przez który jestem sama. Nie potrafię sobie z tym poradzic. A jest to tak: Poznaję fajnego faceta, na początku nie myślę o nim jako potencjalnym partnerze i jest ok. Rozmawiamy, żartujemy, jest spokojnie. Ale kiedy zaczynam sie do niego bardziej przekonywac to: bardzo sie denerwuje, poce a co najgorsze czerwienie! No i wtedy zaczyna sie moja porazka. Unikam kontaktu z owym facetem a jesli juz muszę sie z nim spotkać to mówię do niego poważnym, wzniosłym tonem, jestem zdystansowana, prawie jak obrażona i tak kończą sie moje znajomości :-( Jakieś rady?

Gość gość
Nerwy są czymś normalnym, staraj się poprostu podchodzić do tego na luzie, myśl pozytywnie a na pewno będzie dobrze

Gość gość
zażywaj meliski w dużych ilościach przed spotkaniem :)

Gość Katy9
Wiem że nerwy to coś normalnego ale to jest tak że aby uspokoić nerwy jestem tak a nie inna. Zresztą mam takie poczucie że nie mogę pokazać że mi się podoba czyli jest dla mnie obojętny a nie jest, więc udaje obrażoną. :-(

Gość Katy9
Przeczytałam właśnie temat Paraliż na widok osobay która sie podoba, no i mam ten sam problem. I w dodatku sie czerwienie! To upokarzające! :-( Mam wrażenie że facet nie jest zainteresowany, a ja sie ośmieszam, bo sie czerwienie. A to każdy widzi.

Gość gość
napij sie jeszcze przed spotkaniem zeby sie rozluznic

Gość Katy9
Meliska to działa srednio a w dużych ilościach może działać przeczyszczająco, jeszcze by brakowało abym przy nim biegunki dostała :/ Ale że napić sie czegos procentami? Bo jak tak to, alkohol działa na mnie słabo, a żeby czuć sie rozluźniona to pewnie pół litra musiała bym łyknąć. :-( I przez ten paraliż wszystko zawsze sie psuje.