Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ulubione teksty matek - co naprawdę oznaczają?

Polecane posty

Gość gość

Może – Raczej nie Zobaczymy – Nie ma szans Pobawmy się w „kto potrafi milczeć najdłużej” – Ucisz się wreszcie Ślicznie zestawiłeś ze sobą te ubrania – Nie zapomnij tego zdjąć, zanim wyjdziemy z domu Kto ci to powiedział? – To kompletna bzdura Pewnego dnia mi za to podziękujesz – Mam nadzieję, że pewnego dnia, nie będziesz już o tym pamiętać Czy mama może mieć trochę prywatności? – Mama musi napić się trochę wina Mama musi napić się trochę wina – Mama musi strzelić sobie tequilę Myślisz, że to dobry pomysł? – To najgłupszy pomysł na świecie Mhm… - Nie mam bladego pojęcia, o czym przed chwilą mówiłeś Wow! Świetnie, słonko! – W dalszym ciągu nie mam pojęcia, o czym mówiłeś przed chwilą, ale wydajesz się podekscytowany Naprawdę? - Co z tobą nie tak? Bo tak powiedziałam – Nie chce mi się tego tłumaczyć Za chwilkę/Momencik – Przerwę to, co właśnie robię, dopiero gdy zaczniesz wrzeszczeć Masz zimne czoło – Wstawaj, ubieraj się i zabieraj się do tej cholernej szkoły Zapytaj tatę – To jego kolej na bycie tym złym, hahahaha… Ten pies tak cię kocha – Zabieraj go na spacer/Nakarm go wreszcie Naprawdę pięknie śpiewasz – Mam nadzieję, że masz jakieś inne talenty Kocham cię – Kocham cię najbardziej na świecie

Gość gość
true

Gość gość
:) :) :) :D :D :D :D

Gość panna kitka
prawdziwe ;)