Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POPARZENIE.

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moja 13- miesięczna córeczka w tamtym tyg poparzyła się kawą. Była 6 dni w szpitalu, Prokocim. Rana ładnie się goi, zwłaszcza na twarzy. Ma poparzoną klatkę piersiową i rączkę. Prawdopodobnie nie będzie nawet śladu. W szpitalu smarowana była maścią, ale nie podali składu. Teraz smaruję ją Dermosavitem. Co trzeci dzień miała zmieniamy opatrunek. Jak to jest z gojeniem się oparzenia ? To 2 stopień, niegroźne oparzenie. Czy rzeczywiście nie zostanie ani śladu ?

Gość gość
spytaj lekarza kiedy można zacząć smarować Contractubexem, od lat to najskuteczniejsza maść na blizny ważne by smarować kilka razy dziennie i masować bliznę, masowanie wpływa na regenerację skóry, elastyczność, blednienie blizny zazwyczaj tę maść można zacząć stosować gdy rana się zagoi

Gość gość
Jutro jedziemy do szpitala na kontrolę, więc pewnie wszystko będą mówić.

Gość Bez śladu.
Ja mialam poparzenie 2 stopnia ktore dziela na A i B? Ja mialam B. Leczona bylam mascia miodowa w instytucie poparzen na Rydygiera, sama zakupilam masc propolisowa- po masci miodowej oparzenie zaczelo sie natychmiast goic, wczesniej mi dawali srebro z czyms tam? Nie pamietam. Minelo niecale 1,5 roku Blizna jest- taka plama, wyglada jak te plamy watrobowe- ale ja nie smaruje nogi mascia cebulowa bo mi sie nie chce, w jednym miejscu jest taki slad ale ogolnie cala rana przepieknie sie zagoila, zdjec przed i po- niesamowita roznica, moje poparzenie bylo duze- udo- zywe mieso na wierzchu mysle ze wszystko zejdzie bez sladu, ale smaruj pozniej mascia cebulowa codziennie dziecko, sasiadki syn mial poparzona buzie- tluszczem- zero sladow

Gość Bez śladu.
cepan jest tanszy a tak samo skuteczny, nie przeplacaj.

Gość Bez śladu.
u mnie caly czas blednie udo, takze niedlugo zapomne, teraz jak sie opalilam (omijalam to miejsce) to mi sie zlala skora w calosc dosc fajnie, wystarczy, powodzenia w leczeniu

Gość gość
podbijam! preparat skuteczny na oparzenie! Jaki|

Gość gość
gość dziś podbijam! preparat skuteczny na oparzenie! Jaki| Dla mnie najskuteczniejszy jest http://argotiab.pl/ - swietnia dziala, szybko. Oparzenie goi sie w mig inie pozostaja blizny

Gość gość
Ja ja jakis czas temu oparzyłam sobie nogę wrzątkiem....powstał pęcherz i potem strój. Kupiłam ten preparat www.argotiab.pl i stosowałam go według zaleceń. Teraz jestem już na etapie czerwonej plamy na skórze ale chyba nie będzie blizny.

Gość gość
gość dziś to daj zdjęcie tej plamy na dowód, bo póki co podbijasz po raz kolejny żeby reklamować to "coś"

Gość gość
Tak sama się obiała kawa głupi facecie !