Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie wino do grilla?

Polecane posty

Gość gość

Rozpoczął się w pełni sezon grillowy. Na stołach będą królować grillowane łososie, krwiste steki czy filety z piersi kurczaka lub indyka. Doradźcie mi kochani, jakie wino w rozsądnej cenie najlepiej podkreśli smak tych potraw?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość 0204
Do każdego z w/w dań pasuje inne wino. Do ryb i drobiu - białe, do steków czerwone. Jedno i drugie wytrawne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość polinka65
CABERNET-SAUVIGNON do krwistego steku, Sauvignon Blanc do delikatnego łososia i indyka. To mój sposób na udaną potrawę. Moim zdaniem grillowane potrawy tracą smak, kiedy podane zostanie do nich nieodpowiednie wino. Wypróbowałam już setki win tego rodzaju, ale najlepsze zdecydowanie mogę kupić w http://www.sklep-wina.pl/. oczywiście rodzaj wina, jaki wybierzesz jest zależny od Twojego gustu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Zas*ane, bando spamerów!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
ja lubię przegryżć grila schłodzoną wódeczką :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość goscia
nie widze powodu, zeby pic piwo do grilowanych mies, chyba, ze do zwyklej karkowy lub kielbasy. osobiscie pije tylko czerwone do wszystkiego, biale okazjonalnie w lecie. nie lubie zimnego wina do cieplego posilku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×