Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lagreen8

Objawy ciąży?

Polecane posty

Witam, chciałabym się trochę was poradzić ponieważ nie do końca jestem pewna co mam myśleć o całej sprawie. Otóż w tym momencie jestem jakiś tydzień po terminie planowanej miesiączki (wiadome jest że się spóźnia). Mniej więcej jakieś 3 tygodnie temu kochałam się ze swoim partnerem bez zabezpieczenia (do wytrysku wewnątrz teoretycznie nie doszło) . Jakieś dwa tygodnie temu odczuwałam ból i drażliwość w okolicy sutków, mniej więcej w tym samym czasie odczuwałam też dziwny( Nigdy nie bolał mnie w ten sposób) ból jajnika po prawej stronie. Ogólnie mam dosyć kiepskie samopoczucie, jestem ciągle senna i mam naprzemian smak na coś słodkiego a zaraz po tym na coś słonego. Ponadto ponieważ zapomniałam dodać od 2 tygodni obserwuję u siebie bardzo gęsty biały śluz. Czekam ze zrobieniem testu bo nie wiem czy ma to sens. Proszę o pomoc doświadczone kobiety;] bo nie chcę robić sobie złudnej nadziei. Z góry dziękuje za szybką odpowiedź.

mysle ze powinnas juz zrobic test:) ja robilam w dzien spodziewanej miesiączki i dwie kreseczki:)

Gość gosc 25252
Ja czulam sie dokladnie jak opisujesz i juz dwa dni przed spodziewanym okresem test wyszedl pozytywny wiec biegnij do apteki po test szybciutko :)

Chciałam troszeczkę z tym zaczekać bo nie byłam pewna czy wynik będzie prawdziwy. Więc Twoim zdaniem moje objawy mogą wskazywać jednak na ciąże?;]

Gość gość
zrob test skad my mozemy wiedziec? juz dawno wyszedłby wynik

Gość gosc 25252
Mysle, ze tak ale jedyny sposob zeby sie przekonac to zrobic test. Jezeli jestes juz tydzien po terminie test bedzie wiarygodny. Dla pewnosci kup bardzo czuly test.

Gość gosc 25252
Swoja droga ja bym nie wytrzymala na Twoim miejscu z ciekawosci.

Zaczekam z testem do jutra, wolałabym żeby mój facet był przy tym ze mną a wraca dopiero jutro;]

Gość gość
rób ten test teraz:)Przynajmniej będziesz miała pewność.

i tak najlepiej wykonac rano z pierwszego porannego moczu:)najbardziej wiarygodny

Gość gość
Ale przed lub w dniu spodziewanego okresu robi się rano.Później o każdej porze dnia.ja robiłam 2 dni po spodziewanym okresie po 23 godzinie i od razu wyskoczyły 2 mocne krechy:)

Gość gość
I jak test?mozna gratulowac?

Gość kjfvnkjvn
masz test? to rób a nie sie zastanawiasz:)

Gość kjfvnkjvn
hahahahah kiedy to było :D pewnie juz kolejny okres dostała :D