Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robercik11

Szybkie pytanko :)

Polecane posty

Gość robercik11

Witam uprawiałem seks wczoraj ze swoją dziewczyną ( w prezerwatywie ) i gdy juz miało dojść do wytrysku wyjełem członka. Jednakże jak od razu zauwazylem sperma rozlała się po całej prezerwatywie i dostała sie na moją rękę. Sprawdziłem dokładnie prezerwatywę nie była pęknięta. Czy możliwe jest ze ta sperma wylała się u spodu i dlatego dostała się na moją rękę?? Dodam że partnerka ma dni niepłodne. Poprostu zastanawia mnie czy prezerwatywa u spodu mogła się rozluźnic i przez to byłem cały "upaćkany". Pozdrawiam :)

Gość lilialuiza
A.po co uprawiałeś seks z dziewczyną, której nie kochasz?

Gość lilialuiza
A, po co uprawiałeś seks z dziewczyną, której nie kochasz?

Gość robercik11
Proszę o normalną odpowiedź :) czy prezerwatywa u spodu może spowodować wyplyniecie spermy na zewnatrz poprzez rozluźnienie lub cos w tym stylu.

Gość gość
Jesteś jasnowidzem i widzisz te dni nie płodne.Skąd u ciebie taka duża wiedza na temat płodności dziewczyny.

Gość robercik11
Tak wszystko było zgodnie z kalendarzykiem płodnosci dziewczyna miała okres potem dni płode potem plus minus 2 dni i rozpoczęły się dni niepłodne czyli jakies 6 dni temu. Ale nie o to pytałem :)

Gość gość
Zapomniałęś,ze jest rok przestępny i nie skorygowałeś kalendarzyka.Kto w XXI wieku współżyje z kalendarzykiem w erze internetu.SMS,GPS.