Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Why ME????

Mam dwa pytania:

Polecane posty

Gość Why ME????

1. Dlaczego niektórym ludziom układa się fajnie we wszystkich sferach życia, mają dobrą pracę, są w szczęśliwych związkach, mają znajomych/przyjaciól, dobrą sytuację materialną, urodę... albo chociaż mają jedno z tego co wymieniłam. 2. DLACZEGO AKURAT JA należę do grupy ludzi którzy mają wprost przeciwnie. Brak pracy, perspektyw, brak faceta, brak urody, brak pieniędzy, brak znajomych, nieśmiałość, nieciekawa sytuacja rodzinna...

Gość gość
tez mam nieciekawie w zyciu ale mam dopiero 19 lat i liczę, że coś cię zmieni.

Gość gvujdshdsde
takie zycie....

Gość gość
dlaczego? bo mają taką a nie inną postawę życiową, samoocenę, są asertywni, nie dają się wykorzystywać w pracy, prędzej zrezygnują niż pozwolą innym przekraczać swoje granice, znają swoją wartość, cenią się, mają wysoką samoocenę z tego samego powodu układa im się towarzysko, nie będą tkwić w niekorzystnym układzie, nie będą z parterem który ich nie docenia i nie szanuje lub próbuje manipulować po prostu taka osoba ma instynkt zachowawczy i reaguje gdy ktoś narusza jego dobro osobiste, wyznacza granice i nakazuje innym je respektować, nie daje się tłamsić czy zmuszać do czegoś na co nie ma ochoty przez to jest zadowolona z siebie, pewna siebie, inni postrzegają jako taką osobę

Gość Why ME????
a dlaczego JA taka nie potrafię być? dlaczego? nienawidzę siebie za to, jaka jestem. zewnętrznie i wewnętrznie.

Gość gość nr 2
mam tak samo