Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ??

Walton,Liverpool...

Polecane posty

Gość ??

Czy ktoś tu mieszka....albo coś słyszał o tej dzielnicy...?

Gość hej hej hellllo
a co chcesz wiedziec

Gość gość
up

Gość ??
Wszystko chcę wiedzieć:) Jak się żyje z dziećmi,czy są jakieś fajne miejsca dla młodych...

Gość gość
z dziecmi to nie wiem, bo jeszcze nie mam :) mieszkalam na Walton prawie dwa lata (miedzy Longmoor Ln a Aintree Racecourse) i bylo calkiem niezle- raczej cicho i spokojnie- chociaz to jak zawsze zalezy od ulicy, dobre polaczenie komunikacja miejska do centrum (autobus/pociag), dobry wylot z miasta na autostrade, blisko do Walton Vale- bank, poczta, sklepy itp. Co do fajnych miejsc, to nie wiem co masz na mysli, ale ja w sumie nic specjalnego nie zauwazylam, jesli chodzi o rozrywki to korzystam raczej w centrum, albo poza Liverpoolem, chociaz widzialam, ze w lipcu (chyba 21go i 22go) na Aintree Racecourse ma byc cos w rodzaju pikniku z pokazami latajacych balonow.

Gość gość
Aha i przeciez Walton jest ogromne, ta czesc w ktorej ja mieszkalam to tylko skrawek, w innej czesci moze byc zupelnie inaczej np. przy County Rd - tam bym sie raczej nie przeniosla

Gość ??
Dzięki wielkie za odpowiedź,mam nadzieję że nam się spodoba troche przeżywamy ale damy radę:)