Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oojiolaaaaa

mój facet chodzi do sklepu tylko po to żeby pogapić sie na dziewczynę :/

Polecane posty

Gość do gość z 17:14
żal mi cie a kobiety to nie towar

Gość gość
a ile masz lat kochana?? jesli jest mlodsza duzo to od razu wiadomo ze dla niego lepsza bo wiek u kobiety gra role..im mlodsza tym lepsza.. masz juz 25 lat??

Gość gość
ile jesteście razem i jak wam sie układa?

Gość oojiolaaaaa
moze szuka kogos innego juz sama nie wiem :O on tak czesto powtarza mi ze dla niego jestem najwazniejsza że mnie kocha najbardziej, ze chce ze mna spedzic życie ale nigdy nie powiedzial mi zadnego komplementu :o wiem ze do brzydkich nie naleze, widze czasam spojrzenia innych facetow, ale on tak na mnie nigdy nie patrzyl maslanymi oczami, nigdy na mnie nie patrzyl tak jak na ta dziewczyne ze sklepu :( siostra mi powiedziala że jak ona na nas patrzy to widzi ze ja jestem zakochana po uszy a u niego nie widzi zadnej milosci :O

Gość oojiolaaaaa
Mam 29 lat a on 28 :(

Gość Roman Ten Od Konii
bo to zwykły j**aka jest , dla niego liczy się tylko seks , a z kim to nieważne , byle potwór by miał otwór ;]

Gość powiem wam wreszcie prawde
"że mnie kocha najbardziej, ze chce ze mna spedzic życie ale nigdy nie powiedzial mi zadnego komplementu" zerwij z tym typem, jak teraz jest tak źle to lepiej nie będzie... żeby facet żadnego komplementu nie powiedział, chodził gdzieś i specjalnie gapił się i na inne? po c**j za przeproszeniem z kimś takim jesteś?

Gość poijho-i0ui0i0i
moj odszedl do mlodszej a byl taki we mnie zakochany :D tez mi powtarzal ze swiata poza mna nie widzi :) wystarczy ze przyszla nowa kolezanka do pracy i juz znalazl nowa najwieksza milosc :)))

Gość powiem wam wreszcie prawde
"tez mi powtarzal ze swiata poza mna nie widzi" prawda jest taka, że jak facet naprawdę kocha to nie mówi tego co chwile ale stara się zadowolić i uszczęśliwić swoją kobietę. Tak więc nie razdę słuchać ględzenia: jesteś moją miłością, kocham cie na wieki Po czynach ich poznacie :D gadać każdy może... a jak facet o was nie dba, olewa to po prostu... nie wiąże z wami przyszłości i jesteście jego kobietą przejściową do czasu aż pozna inną

Gość oojiolaaaaa
jak wysylam mu jakies swojego zdjecie to mi napisze że jestem sliczna i inne pierdoły :O ale jak się widzimy jak ma okazje powiedzieć mi cos prosto w oczy to nie mówi nic :O kiedys go o to zapytalam to powiedzial że przeprasza i że sie zmieni :o ale poczulam sie tak jakbym go zmuszała do mówienia komplementów :O ja jak kretynka mówię mu często że jest bardzo przystojny ale że wygląda w czymś świetnie :O wiem to głupota z mojej strony :o

Gość oojiolaaaaa
powiem wam wreszcie prawde, dokladnie tez tak mysle :(

Gość widzę kolejny nieudany związek
ja mam taktykę jak widzę, że coś sie nie układa i facet pewnie mnie zostawi to rzucam go zanim mnie rzuci :D rzuć tego typa i znajdź takiego co będzie o Ciebie dbał i prawił komplementy

Gość karolinka z ciechocinka
faceci to świnie, straciłam do nich szacunek i jestem podłą suczą dla nich... ale wiecie co? odkąd traktuje ich jak psa, są mili, grzeczni boją się mnie. Najlepsza taktyka: traktuj ich jak ścierwa. Większość mężczyzn nie ma godności i nie posiada inteligencji emocjonalnej, więc im nie przeszkadza jak traktuje sie jak psa.

Gość gość
Prawda!Mój facet prawi mi komplementy i gada o miłości gdy narozrabia i chce się podlizać ;-) Normalnie woli okazywać miłość niż o niej gadać. A jesteśmy razem 10 lat.Kiedyś mieliśmy kryzys i zauważylam że ogląda się za innymi.Szybko sprowadziłam go na ziemię. Nie bawiłam się w podchody. Stwierdziłam że skoro obce laski robią na nim takie wrażenie to niech idzie do nich a mi da święty spokój. Początkowo myślał że sobie żartuję ale w porę się opamietał.Ja naprawdę w tym momencie chciałam zakończyć związek.Nie chcę żyć w poczuciu zagrożenia lub ze świadomością że jestem gorsza. To nie dla mnie.

Gość gość
Z tego co piszesz, to wygląda jakby on był z Tobą z przyzwyczajenia, a nie miłości i dlatego, że mu się podobasz.