Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oojiolaaaaa

mój facet chodzi do sklepu tylko po to żeby pogapić sie na dziewczynę :/

Polecane posty

Gość oojiolaaaaa

W sklepie kosmetycznym w moim mieście pracuje dziewczyna, mloda 20 letnia śliczna brunetka w typie mojego faceta. Jest naprawdę ladna. Pierwszy raz byliśmy tam razem, mój facet nawet nie chciał wchodzić bo nie lubi strasznie takich sklepów ale jak już weszliśmy to nie chciał wyjśc, zaczął patrzeć na tą dziewczynę i myślał że tego nie widzę :o było mi tak cholernie przykro :(( teraz coraz częściej kupuje tam jakies pierdoły, widziałam dziś w jego kieszeni rachunki z tego sklepu 3! w ciągu jednego tygodnia ! Nie wiem czy nie przesadzam ale wiem że ona mu się bardzo podoba :( w dodatku zacząl robić zakupy w sklepie kosmetycznym choć kiedyś trzeba było go tam zaciągać na siłę :/ czy ja przesadzam ???

Gość gość
niestety, chyba nie przesadzasz... chyba rzeczywiście mu panna wpadla w oko...

Gość gość
nie przesadzasz :o myślę, że szykuje się sex i zdrada.

Gość gość
Chyba próbuje się z nią umówić, zaraz pójdziesz w odstawkę

Gość gość
oj nie przesadzasz:) jestem facetem, i tez tak mam )"):)serio pisze.. moja dziewczyna nieraz zauwazyla jak sie wgapiam w taka jedna laske ktora sprzedaje w sklepie odziezowym w galerii krakowskiej :)cudna jest i czesto tam chodze z kumplami zeby tylko popatrzec:)

Gość AKRONIMOWA
Nie przesadzasz. Nie żeby coś, ale uważaj-dobrze Ci radzę Kochana.

Gość oojiolaaaaa
dlaczego faceci są tacy okropni :( dlaczego to robią swoim kobietom :( ja bym nie chodziła do sklepu tylko po to żeby patrzeć na jakiegoś przystojniaka :o no i co ja mam teraz zrobić :o mam mu zrobić awanturę żeby tam nie chodził ?? Nie chce żeby mnie wziął za jakąś zazdrośnice a śledzić przecież go nie będę :(

Gość kormo2
w tej galerii krakowskiej to co to za sklep ?? Przejdę się też :D:D

Gość dziwnytenswiattt
wiesz co? ja sobie czegos takiego niewyobrazam:/ moj facet nigdy sie tak nie zachowal a jestem z nim juz 10 lat.

Gość gość
Może on chce ją zdobyć ,a nie tylko patrzeć.

Gość gość
Ja bym była zła, bo wiesz, to, że ma Ciebie, to nie znaczy, że nie może mu się jakaś spodobać, bo my kobiety też tak mamy, np. ma się kogoś, a zerkniemy na kogoś innego i stwierdzimy, że jest przystojny i tak samo oni, ale co innego, gdy się na kogoś zerknie, gdy w myślach stwierdzimy, że ładny, a co innego łazić tam, żeby się gapić. Tak jakby Cię nie kochał.

Gość gość
To jak ona wygląda?

Gość oojiolaaaaa
cięzko opisac jak wygląda :O jest niska, ma długie czarne włosy, duże ciemne oczy i śliczny uśmiech :o i wiem że takie dziewczyny mu się podobają :o a ja jestem od niej dużo starsza, jestem wysoką blondynką i kompletnie nie podobną do tej dziewczyny. Zawsze się zastanawialam dlaczego on ze mną jest bo wiedziałam że nie jestem w jego typie i wiem że lubi malutkie brunetki ale on mi powtarzał że mu sie podobam. On jest przystojnym facetem i częśto widzialam jak dziewczyny się na niego patrza ale zazwyczaj jakoś go to nie obchodziło a tutaj sam zaczął chodzić do sklepu do którego nigdy by nie wszedł gdyby nie ta dziewczyna :((((((((((((

Gość dziwnytenswiattt
dlugo jestescie razem?

Gość oojiolaaaaa
1,5 rokoku :(

Gość gość
Nie masz się czym przejmować, jak będzie normalna i wie, że on kogoś ma, to go oleje.

Gość oojiolaaaaa
ale ja nie chce żeby to zależało od tej dziewczyny ale od niego ! Chce żeby to on przestał tam chodzić sam z siebie a nie dlatego że go dziewczyna oleje. Chociaż myśle że nie oleje bo jak byllismy tam razem to ona też się do niego zalotnie uśmiechała i miała gdzieś że jest ze mną.

Gość gość
Jakiś romansik się szykuje, niestety, ale on chce ją mieć.

Gość powiem wam wreszcie prawde
zostaje Ci jedno wyjście: pogadaj z nim w 4 oczy i powiedz że zaobserwowałaś że on się gapi na tą dziewczynę i powiedz, że jeśli ona bardziej mu się podoba niż ty, jeśli specjalnie chodzi żeby na nią popatrzeć to niech się z nią umówi a Ciebie zostawi. Powiedz, że Tobie też sie podobają różni faceci ale nie chodzisz żeby sie na nich gapić. Powiedz albo ty albo ona :D facetowi na 90% zrobi sie głupio i przestanie tam łazić.

Gość ladymika
Porozmawiaj z nim, nie mozesz sie tak zadreczać. To wpłynie niekorzystnie na wasze relacje, a lepiej mieć jasność. a poza tym nie pozowlisz tym samym na rozwój sytuacji!!!

Gość gość
Zrób tak samo, chodź w miejsca, gdzie twój facet może czuć sie zagrożony :)

Gość gość
faceci sa tacy beznadziejni ( moj maz tez) nie wiem co nawet poradzic na to. Nie wyobrazam sobie, zebym ja takie cyrki odstawiala, gdyby mi sie ktos spodobal, ale mezczyzni zamiast muzgu maja kredki

Gość oojiolaaaaa
powiem wam wreszcie prawde, zrobię tak na pewno ale on się do niczego nie przyzna i powie mi że przesadzam, że sobie cos wymyśliłam i jeszcze zacznie się śmiac bo to taki typ :o ale pogadam na pewno bo męczy mnie to strasznie :o

Gość gość
mozg, mialo byc

Gość oojiolaaaaa
a gdzie ja mogę chodzić żeby facet się poczuł zagrożony ? :O czasami mam ochotę wzbudzić w nim zazdrośc ale nie wiem co mogłabym zrobić i gdzie pójść

Gość karolinka z ciechocinka
wiecie co czasem narzekam że jestem sama ale jak czytam kafe to wręcz się ciesze... faceci są beznadziejni, co jeden to gorszy. Może ty zacznij chodzić gdzie są przystojni faceci razem ze swoim facetem i zarywaj do nich tak żeby on widział :D

Gość ladymika
porozmawiaj koniecznie. Powiedz, ze wiesz o tych wizytach w tygodniu, o tym ze dawniej by tam nigdy sam nie poszedł... i napisz co on na to. Trzymam kciuki, żeby te zakupy tam to była chwilowa niepoczytalność z jego strony.

Gość karolinka z ciechocinka
może wzbudzić w nim zazdrość mówiąc że spotkałaś chłopaka z którym chodziłaś w liceum i on chce sie bardzo z Tobą spotkać. jak jemu na Tobie zależy przejmie sie że on będzie chciał Cie poderwać i przestanie myśleć o tamtej dziewczynie :P

Gość a czym w waszym związku
w ogóle sie układa?? może facetowi sie nie podoba i zawczasu szuka kogoś innego...

Gość gość
powinnaś pozwolić mu wyrwać tą ślicznotke ze sklepu , niech sobie facet p*****a fajny towar i dalej wszystko w rękach boga , albo zostanie z nią bo fajnie się bzyka , albo wróci do ciebie , hehehe ;) ja to jestem zwariowana :D