Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doro34

Plec dziecka - tajemnica

Polecane posty

Gość Doro34

Czy jest tu ktos kto zna plec dziecka ale chce zachowac tajemnice przed reszta swiata do czasu narodzin? Jesli tak, czy sa wokol was ci natretni ludzie ktorzy probuja naciskac, nagabywac albo wmawiac co sie urodzi? Jak sobie z nimi radzicie, bo mi juz rece opadaja...Uwazam to za totalny brak szacunku dla naszej decyzji. A juz szczegolnie gdy wmawiaja mi ze powiedzialam cos co zdradza plec (czego nie zrobilam) I interpretuja moja reakcje jako potwierdzenie ich 'diagnozy'...

Gość gość
Moja siostra robiła tajemnice co do płci dziecka. Ja zapytałam raz a potem gdy stwierdziła że nie powie to olałam sprawę. Miałam inne zajęcia niż dowiadywanie się płci. Osobiście nie widzę sensu w robieniu z płci tajemnic ale co kto woli.

Gość Doro34
No wlasnie nie pytam czy ktos widzi sens czy nie, ja oczekuje ze ludzie uszanuja nasza decyzje. I nie ich sprawa wnikac czy to ma - wedlug nich -sens czy nie.

Gość gość
Powtórzę to twoja sprawa. Ale nie możesz zabraniać innym oceny takiego działania. Każdy ma prawo do swojego zdania, nie tylko ty. Ale czasem trzeba to zdanie zachować dla siebie i dać sobie spokój z naciskaniem.