Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiss kiss kiss

zaczęliśmy się całować...

Polecane posty

Gość kiss kiss kiss

Hej, Znałem ja już wcześniej, była wobec mnie chłodna, zdystansowana odczytałem to jako znak, że im bardziej się podobam, tym bardziej chce mi pokazać , że tak nie jest bardzo mi się podoba Byliśmy na wyjeździe, na wypadzie pod namioty Kiedy wszyscy szli spać, przyszła nad jezioro, gdzie jest mój namiot mówiąc, że spaceruje w sumie tylko ja tam śpię zaczęliśmy rozmawiać siadając na pomoście, gadaliśmy dłuugo, później zrobił się środek nocy i chłodno, więc poszliśmy do namiotu. usiedliśmy i rozmawialiśmy dalej w totalnej ciemności usiedliśmy bliżej siebie w dzień podawała mi kubek, jej dłonie były gorące, chciałem to sprawdzić, dała mi swoją dłoń, chwyciłem ją za rękę objęła moje dłonie swoimi, bardzo subtelnie i czule trzymaliśmy i głaskaliśmy sie po dłoniach objąłem ja okrywając śpiworem, siedzieliśmy tak, czułem jak przyspiesza jej puls a oddech przyspiesza pocałowałem ją w policzek, potem w czoło i nasze usta sie spotkały pocałowaliśmy sie czule, a potem położyliśmy się, dotykałem jej twarzy i głaskałem ja po włosach, bardzo bardzo delikatnie. objąłem i zasnęliśmy. To była nasza tajemnica, ponieważ okazuje się, że ma chłopaka, ale to było spontaniczne i nie przewidziałem co się stanie, nikt nie przewidział. Seksu nie było, bo nie miałem takich intencji, dzieliliśmy się czułością i ciepłem ale rano było tak, jakby nigdy nic w sumie może dlatego, że znajomi wiedzą że ma chłopaka, i ona nie chce tego okazywać? co dalej z tym zrobić? Głupio mi, bo może przekroczyłem jakąś granicę, której nie powinienem? choć nie chcieliśmy wstawać, mówiła, że jej przyjemnie, gdy tak objęci leżymy sobie

Gość kiss kiss kiss
wiem, że to nie jest historia nadzwyczajna, ale nie wiem też, co z tego może wyniknąć, jakie kroki podjąć? na razie wygląda to na chwile zapomnienia

Gość gość
pięknie to wszystko opisałeś przypomniały mi się moje początki kiedy 5 lat temu poznałam mojego obecnego chłopaka też był taki delikatny, czuły, wszystko było takie niewinne osobiście uważam, że ona może cos do ciebie czuć ja nie pozwoliłabym na takie zachowanie chłopakowi, który byłby dla mnie obojętny

Gość gość
jak ona nie zostawi goscia, to raczej nie licz na zbyt wiele... :classic_cool:

Gość kiss kiss kiss
wiem , nie oczekuje niczego, z reszta to nagle się zdarzyło , nie spotykamy się na co dzień

Gość kiss kiss kiss
nie chcę wyjść na kogoś, kto wykorzystał chwile słabości dziewczyny, albo miesza jej w głowie, ale też podoba mi się lecz jest w związku i na razie tak to wygląda, nic tu się nie da, chciałbym się z nią spotykać, żeby zobaczyc co z tego bedzie, czasem takie szybkie posunięcia wszystko komplikują, ale nie żałuję, ona chyba też nie, ale nic z tego nie wynika-tak sądzę

Gość gość
porozmawiaj z nią, albo poczekaj na dalszy ciąg wydarzeń, nie naciskaj

Gość gość
Przypadkowo poszła na spacer, przypadkowo rozamialiście tak długo i zupełnym przypadkiem wylądowała w Twoim namiocie. Tia. Chciałbyś dziewczynę co miewa takie spontaniczne, przypadkowe chwile będąc w związku? Myślisz, że jest fajna? Ja myślę, że ludzie, którzy tak robia są gówno warci.

Gość kiss kiss kiss
to daje do myślenia, ale ja też tu mam w tym swój udział. Fakt, nie za dobrze to wygląda na przyszłość, szczerze - nie wiem co o tym mysleć pewnie odwiedzę ich, bo ten wyjazd trwa Może będę po prostu szczery i jej powiem, że się za bardzo rozpędziłem Choć czuję do niej coś, ale nie mogę wchodzić z butami w to co już istnieje

Gość kiss kiss kiss
chcę zachować się jak mężczyzna w tej sytuacji: niektórzy powiedzą: wziąłeś co chciałeś, niektórzy: że to było ***

Gość kiss kiss kiss
czy ktoś jeszcze ma może zdanie na ten temat? Ja jestem wolny, ona ma chłopaka mogła powiedzieć STOP ale nie powiedziała ja się zatrzymałem na pocałunkach i przytulaniach w jednym byliśmy zgodni, że tego NIE OGARNIAMY

Gość kiss kiss kiss
up

Gość gość
w żadnym z tych przypadków nie da się czegoś zyskać lub stracić jednoznacznie