Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lot samolotem w ciazy- kiedy i gdzie najbezpieczniej. Prosze o rade

Polecane posty

Gość gość

Caly rok zbieralismy kase na wakacje zagraniczne w cieplym kraju, mielismy leciec w sierpniu ale okazalo sie ze jestem w ciazy. Oczywiscie ciesze sie ale jednak troche zal tych wakacji. Jeszce nigdy nie bylismy za granica. Kolezanka twierdzi ze nie raz widziala kobiety w zaawansowanej ciazy w samolocie wiec moze obedzie sie bez przekladania planow?! Doradzcie mi w ktorym tyg ciazy najlepiej leciec? Obecnie jestem w 8tyg ale jak cos to mozemy poczekac i nie koniecznie leciec w sierpniu. No i powiedzcie jeszcze gdzie najlepiej zeby byla opieka medyczna w razie problemu. Zabieramy tez 3latke wiec zalezy nam zeby byly jakies atrakcje dla niej i zeby nie bylo za goraco. Prosze pomozcie

Gość gość
Koleżanka pol ciąży przelatala do Anglii i nic nie było.Pewnie zależy od przypadku.Spytaj lekarza jak to widzi.Moja kuzynka natomiast nigdzie nie latała,nie jeździła,i prawie pol ciąży prze leżała,bo była zagrożona (Skończyło się ok).anie ma reguły.

Gość yui99
A co to za kraj- jak tam z higieną ,chorobami? Jak są -NIE !!! Loty ponad 3-4 h też raczej za zdrowe nie są...