Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Samotność_

Samotność we dwoje

Polecane posty

Gość _Samotność_

Czy ktoś z Was też jest samotny żyjąc w związku?

Gość gość
Ja tak miałam przez rok...

Gość _Samotność_
Ja tak mam od dwóch lat... Próbuję naprawiać, gdyż zawsze trudno łatwą ręką przekreślić kilka lat życia... Ale czasem, tak jak dziś dopada taka straszna niemoc, a ta samotność tak bardzo zaczyna boleć.

Gość gość
Mój związek skończył się miesiąc temu. Zostałam samotna, ale tak samo samotna byłam w tym związku. Nie było rozmów , tylko oglądanie tv, spędzanie czasu razem ale osobno mentalnie...

Gość _Samotność_
My już nawet czas spędzamy osobno. Tak się czasem zastanawiam czy to nie wygląda jak typowe współlokatorskie mieszkanie. Poza tym chyba samotność we dwoje jest dużo bardziej przeszywająca niż ta w pojedynkę...

Gość gość
Ja też byłam samotna w związku, dlatego pomimo,że byliśmy razem bardzo długo, to go zakończyłam. I czuję się teraz dużo lepiej.

Gość gość
U nas wyglądało to tak, że ja kładłam się spać o 21, a on ogladał tv do późna w nocy i potem się kładł obok ale spaliśmy obok siebie jak para znajomych...

Gość _Samotność_
Skąd wziąć na to tyle sił? :(

Gość _Samotność_
Mój wyprowadził się z sypialni już...

Gość gość
A mój na koniec odwalił taki numer jak w moim wątku "Szczyt chamstwa, czy...? - zobacz i oceń...

Gość gość
Ja znalazłam w sobie siłę,bo strach przed byciem nieszczęśliwą przez całe życie był silniejszy... A naprawdę jestem teraz w sytuacji nie do pozazdroszczenia a mimo to szczęśliwsza.

Gość red sonia
a po ile macie lat? bo jak po 50 to większość się rozdziela dla wygody. ja w tym wieku, tez będe miała osobne łóżko

Gość gość
Mój nigdy mnie nie przytulił, nie powiedział miłego słowa, nigdy niczego nie poplanowaliśmy nawet głupiego wyjazdu na wakacje, rozmawiać o problemach nie chciał, a na koniec wywinał tak numer, że napisał do innej laski... dzisiaj jestem sama ale chyba szczęśliwsza, a już na pewno spokojniejsza.

Gość _Samotność_
Ja mam 28, a on 36...

Gość bohemaaa
Ja tak mam z mezem,nie spimy razem,lecz osobno.on tylko praca i jakies tam jego inne sprawy,a ja nikim jestem.W dodatku tylko raz na jakis czas klotnie o byle co.Nie pamietam juz kiedy z nim normalnie moglam porozmawiac...poszla bym z pierwszym lepszym nawet liscie pompowac,byle by mi powiedzial,ze mnie kocha i ze zalezy mu na mnie...Tez sie zastanawiam nad rozw2odem,ale niestety mamy corke i nie taki to latwe...musze poczekac i zobaczyc co z tego wyjdzie...

Gość gość
Ja 28,on 31.

Gość red sonia
uuu :O kiepsko

Gość gość
red sonia, no ja nie uważam,że w wieku 28 lat już nie będę w stanie znaleźć szczęścia z kimś innym :)

Gość bohemaaa
Jakie baby sa glupie.Siedzimy z nimi bo boimy sie samotnosci,tak jakbysmy nie byly samotne przy nich...Paradoks jakis cholerny.

Gość _Samotność_
Mój nie przytula, nie rozmawia ze mną. Woli siedzieć w drugim pokoju przed komputerem. Później jest tak samo co jakiś czas. Ja się pakuję, on obiecuje że się zmieni. I tak w kółko...

Gość asia-70
On jest w pracy, potem idzie na imprezę firmowa, a ja sama w domu, samotna, chce mi sie wyć..

Gość gość
Masz rację... ja jestem już sama, ale nie żałuję. Mogę robić co chcę, nie słyszę głupich tekstów itd. Został tylko żal za straconym czasem i energią...

Gość bohemaaa
I nigdy nie wiadomo do konca o co im chodzi...Zeby to bylo takie proste...

Gość _Samotność_
Bohemaa tak masz rację, paradoks jakich mało...

Gość gość
To jakas paranoja.... :-( Samo zycie?

Gość _Samotność_
Asia Ja dziś będę wyć...

Gość gość
Ja nie wyszłam ze swojego związku pokaleczona czy zraniona. Wiele się nauczyłam, wiele mu zawdzięczam i zawsze będzie miał w moim sercu miejsce, ale już go nie kocham i nie byłam z nim szczęśliwa przez długi czas.

Gość asia-70
czuje sie taka samotna czy z nim czy bez niego i nieszczęsliwa

Gość _Samotność_
Kiedy wstaję rano mam wrażenie że potrafię żyć sama a wieczorem jest we mnie tyle bezsilności i wystarcza tylko na płacz

Gość gość
Dziewczyny, a wy wierzycie jeszcze w ogóle w istnienie normalnego fajnego związku, w którym człowiek czuje się kochany, dowartościowany i na pewno nie osamotniony? Bo ja już chyba nie.. ;(