Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OTO FILM DLA GŁUPICH SUK KTÓRE USUNĘŁY BĄDŹ CHCĄ USUNĄĆ CIĄŻE!!

Polecane posty

Gość gość
i nie chodzi tu o jakieś choroby. tylko zwyczajne zabicie dziecka,bo się go nie chce.

Gość mamusiaaa
nie zabiłabym dziecka nawet gdyby było z g****u ..... oddałabym do adopcji ale na pewno nie zamordowała ....:(

Możesz mi wierzyć, że tych jak mówisz "głupich suk" nie wzruszy żaden, nawet najbardziej ckliwy filmik propagandowy :) Sama ciąży nie usunęłam, ale wiem że gdybym była w ciąży której bym nie chciała żadna siła ani kara nie jest w stanie zmusić mnie do urodzenia takiego niechcianego dziecka

Gość gość
jezuuu,oby nigdy w pl nie była legalna:(

Gość gość
a co niech usuwają jestem za sama usunelam 14 razy.

Gość gość
aha czyli lepiej żyć w epoce kamienia łupanego i łupać się na potęgę bo antykoncepcja nie isnieje-jeżeli ktoś dziecka nie chce to się zabezpiecza JAK NAJLEPIEJ czyli 2 razy bardziej i nie p********e o dzieciach z wpadki czy z g****u, bo z wpadki albo z g****u możecie być sami.

Gość gość
hahahahaha, zylka ci peknie a nic nie mozesz zrobic : D ktora zechce to usunie i nic ci do tego

Gość dla tych co chcą zalegalizowan
ia aborcji to i zabicie noworodka czy niemowlęcia powinno być normalne,bo trochę się spóźnili...

Gość gość
autorko potepiasz aborcje a sama zyczysz komus smierci??? Cos masz nie tak z głowa

Gość gość
a dlaczego mordercy nie życzyć śmierci?

Gość gość
Ja jestem za aborcja, dlaczego? bo potem wychodza takie afery jak ta najswiezsza z siedlec k. Oławy. kiedys byla legalna mamie mojej lekarz zaproponowal usuniecie dziecka czyli mnie z wpadki nie zgodzila sie a dlaczego o tym wiem? bo mnie kochala pomimo tego ze wpadla :)

Gość gość
nie jestem w stanie obejrzeć tego filmu.. podobnie jak dokonać aborcji, ale jeśki ktoś nie chce dziecka to zrobi to