Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce-sie-wyrwac

Bezsens życia

Polecane posty

Gość chce-sie-wyrwac

Nie znoszę swojego domu i swojej rodziny więc teoretycznie powinnam znaleźć pracę czy bogatego chłopaka :P i się wyrwać. Ale szczerze niedobrze mi się robi na myśl o harowaniu 8 godzin dziennie za nędzne grosze. Mało kto lubi swoją pracę, wszędzie widzę wypalonych, zmęczonych ludzi i narzekania na robotę. Podobnie znalezienie chłopaka- większość związków to totalne niewypały, o czym mam okazję się przekonać obserwując świat, gadając z koleżankami i z postów na kafe :D czy jestem dziwna, że nie chce pracować i nie chce mieć faceta jak inne dziewczyny? co lubicie w swojej pracy?

Gość gość
to juz zejdz na ziemie i przestan marzyc dziecko

Gość chce-sie-wyrwac
nie rozumiem też dlaczego kobiety tak jarają się facetami, ślubem, dzieciakami. Co w tym ekscytującego? Potrafią całymi dniami analizować zachowanie faceta np. dlaczego nie zadzwonił. Zawsze znajdą jakieś wymówki zamiast spojrzeć prosto w oczy i ujrzeć że facet ma ją w d***e. Dookoła nieudane małżeństwa, ale one zawsze wierzą że będzie inaczej.

Gość też nie rozumiem kobiet
facetów dla równowagi też nie, czuję się takim odludkiem. też sie nie jaram tym co inni i nie mam ochoty na żaden związek. kobiety na dłuższą metę mnie irytują. to pierd.olenie matek polek o kupkach, dzieciach, meżach. rzygać sie chce. rozumiem, ze to ważny temat, ale gadać o tym bez przerwy? wypruwają żyły, żeby zadowolić dziecko które potem i tak ma je w d***e, a one są nieszczęśliwe. z mężem też sie nie potrafią dogadac i są z nim z przyzwyczajenia.

Gość gość
idioci zawsze sie ciesza z życia a ci inteligentniejsi mocno odczuwają bezsens tego p******ego świata

Gość gość
"Ale szczerze niedobrze mi się robi na myśl o harowaniu 8 godzin dziennie za nędzne grosze." A kto ci kurde każe pracować po 8 godzin pracuj po 2 dziennie z przerwami leniu śmierdziący :D

Gość gość
albo no 4 godziny dziennie pracy hehhe