Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem fanką Realu Madryt

Znacie już piosenki o Realu i Barcelonie?

Polecane posty

to piosenka o Realu Madryt http://www.youtube.com/watch?v=RBZcHjsG4GM Do tej piosenki podchodzę z dystansem, chociaż na początku mnie nie bawiła. Nie dlatego, że czułam się urażona, ale dlatego że uświadomiłam sobie sporo rzeczy w jednym czasie. Uważam jednak, że autor pisząc tekst o RM był lekko niedoinformowany ;)

Gość s.pierdooolina..
Kiedy wyjeżdżasz poleczko nadstawiać d**y hiszpańskim r****czom

Gość gość
rzuciłam okiem i przeczytałam : Realu i Biedronce pomyślałam ze to o cenach :O

Gość gość
AC Milan per sempre:p

Gość gość
Co do biedronki to tez tak pomyslalam

Jeżeli już mowa o supermarketach to przypomniała mi się zabawna sytuacja. Jedziemy z koleżanką(fanką Barcelony) autobusem, mijamy reklamę Realu(supermarketu) na co ona rzuca: ''O, reklamują stadion Twojego klubu'' ;) Ja z uśmiechem czekam aż miniemy Biedronkę i z uśmiechem ripostuję: '"A to stadion Twojego''. :D

Gość gość
facet bardziej pojeżdża po Realu, ale w końcu fan Barcy

Gość gość
cześć karolina

Barcelony też nie oszczędza w tej piosence. Jeżeli chodzi o Real, to nie zgadzam się z: 1. Czerwona kartka dla Naniego była słuszna. Myślę, że autor nie oglądał tego meczu, tylko usłyszał, że ktoś powiedział, że tej kartki być nie powinno. 2. ''znów nie wygraliście nic''-a Superpuchar Hiszpanii z początku sezonu? 3. ''przepraszam za Ikera, który kretem był''-to tylko przypuszczenia, plotki, nic pewnego. Autor użył tego słowa, jakby istniała pewność, że Iker był kretem. Z resztą piosenki się zgadzam :)

Gość gość
chcesz ze mną chodzić?( nie jestem fanem rm,fcb i innych)

Gość gość
nie mam hiszpańskiej urody,kasy ronaldo i piłkarskiego hobby,jestem przeciętnym polskim burakiem,w dodatku siedze na babskim forum

Gość gość
Jedynie komu ta k***wka będzie nadstawiać d**y to hiszpańskim r****czom o czym pisałam wcześniej, w dodatku szmacisko zmieniło temat :-D

Gość gość
sądze,ze dla ciebie to ostatnia chwila,karolina wykorzystaj szanse

Gość gość
chciałbym bo chciałbym,nie znam ale znam,nie widziałem,ale widzę,podobasz mi się i tyle,wydajesz się być bardziej normalna od reszty,w sam raz dla starego kawalera

Gość gość
karolina aż taki stary nie jestem,żartuje wydajesz się sympatyczna,lubisz ten swój real,pewnie podkoc***esz się w jakimś casijasie i to fajnie,przynajmniej w coś inwestujesz swoje uczucia,a nie w wyimaginowane k***a miłostki itp,chyba że się myle

Gość gość
a no tak za rączke,moglibysmy się przytulić,a może nawet pocałować,wiesz taka para,normalna chłopak + dziewczyna ja+ karolina = miłość= rodzina fajnie?

Nawet nie wiesz jak wyglądam. Może nie jestem w Twoim typie. Z całą pewnością jesteś fantastycznym mężczyzną, ale znamy się za krótko i zbyt powierzchownie by ze sobą chodzić. Poza tym wydaje mi się, że nie jestem gotowa na związek.

Gość gość
karolina :-D za fantastycznego mężczyzne już cię kocham,no to poznajmy się,skad jesteś?

Gość gość
ja z żaglowca

Gość gość
jesteś bardzo poprawna ortograficznie i stylistycznie i w ogóle i w szczególe,czemu nie masz jeszcze faceta,nie jestes gotowa czy nie ma chętnych