Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą i zdałam maturę. A te puszczalskie nie zdały matematyki

Polecane posty

Gość gość

Może więc sprawiedliwość jest na tym świecie. Ja się uczyłam a one imprezowały. Dziwki. Ja się dostałam na wymarzone studia a one płaczą a ich rodzice płaca cenę za takie durne p***y.

Gość prawiczek ultra delux
zuch dziewczna tak trzmać byle do 40;)

Gość gość
a to już były wyniku rekrutacji? kiedy są ? Każda uczelnia w innym terminie? Pytam bo nie wiem

Gość gość
puszczalam sie,cpalam i rzygalam (bulimia,nadmierna sympatia do mefa i przypadkowy seks) przez 3 lata liceum a pare dni temu otrzymalam wyniki matur, ktore mnie na dobra sprawe jebia,bo wyjechalam za granice,zeby zmienic swojezycie i zaden wynik ponizej 85 procent takze dalej badz dziewica i uwazaj ze to dzieki temu 🖐️

Gość gość
a, i wszyscy uwazali,ze przechodze z klasy do klasy i to z dobrymi ocenami,bo prywatne liceum a matury mi liceum nie sprawdzalo

Gość madame Frau
to ma racjonalne wytłumaczenie. Jesteś zakorkowana i wiedza nie ma ujścia

Gość gość
Tak se tlumacz glupia idiotko , ze przez dziewictwo zadbana mature, jeebnieta jestes gruuubo

Gość Wioletkaa,C33
piooona...tępic glupie dziwki:D od mojej matury minelo 5 lat...(nie lubialam zadnej dzifki z klasy,puszczalskie,aroganckie,zloosliwe,tylko tipsy,chlopaki,imprezy i menelstwo)... ja nie bylam kujonką -zawsze na trojach....ale bylam szarą mysza z boku:,nie stac mnie bylo na markowe ciuchy i fryzjera...) i tak czasem spotykam ktorąs DZIWFKĘ na ulicy....jedna ma meza robotnika fiizycznego i jest w ciazy...druga ma oblesnego kasjera z biedronki i 3 bahorow z wpadki...najgorzej wiedzmie ktora mi uprzykrzala zycie-ZMARLA MATKA I MIESZKA W BLOKU SOJALNYM :) inna jest po rozwodzie,inna mieszka na wsi i pasie krowy... gdzie one mialy oczy...kurfic sie z pierwszym lepszym :) zycie wszsytko weryfikuje...a te dziwki spokorialy:)

Gość gość
Byle do 40 tki rozwaliło mnie to buhahaha : D

Gość gość
dziwki...bo spaly s kim one chcialy? :D ja tez spalam z kim chcialam :D do skonczenia 18 lat mialam 4 seksualnych facetow :P zdalam mature, dostalam sie na prawo, skonczylam studia i wyszlam bogato za maz. nie pracuje, bo nie musze, oprocz meza mam kochanka. tak, tak 'kurvie' sie dalej i jestem kurevsko szczesliwa :D 🖐️

Gość gość
Hahahahahaha i myślisz, ze to dlatego, że jesteś dziewicą? Jesteś mało inteligentna.

Gość gość
jakos musi sie dowartosciowac.

Gość gość
i kto Cię jeszcze jebie ?

Gość gość
Słabe jest to dowartościowywanie sie dziewictwem. One i tak lepiej bedą mały w życiu niż ty.

Gość gość
Te puszczalskie gdyby sie porządnie nauczyły też by zdały. A ty jesteś 19ltnia dziewicą. Nikt cię nie chce?

Gość gość
*miały

Gość gość
cos w tym musi być :D