Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyle--MAt

głupio się czuję,kuzynka oczekuje chyba ciuszków po moim dziecku :(

Polecane posty

Gość dyle--MAt

A z jakiej racji mam jej dac? Mój maz ciezko pracuje od rana do nocy czasami do 22.Ja po macierzynskim odrazu wrocilam do roboty.Nigdy nigdzie nie wyjezdzalam na ciuchy nie tracilam. Sami na wszystko ciezko zapracowalismy. A jej maz pracuje do 15,ona nie pracowala przed ciaza bo jej sie nie chcialo (jej slowa) a jak miala kase to tracila na ciuchy i wyjazdy :( Głupio mi jak cholera bo widze ze czeka na nasz hojny gest:(

Gość gość
powiedz, że już oddałaś albo sprzedałaś bo potrzebujesz pieniędzy na nowe ciuszki

Gość gość
ja p*****le, alez bieda tam w tej Polsce :O Non stop tematy o starych szmatach po jakis dzieciakach :O Podaj adres kuzynki, wysle jej wielka pake z ciuchami :D

Gość gość
Nic nie musisz jej dawać. Niech sobie na to zapracuje.

Gość gość
a może dla mnie wyślecie ciuchy? przygarnę !!! na 4 letnia dziewczynke i 3msc chlopca!!!

Gość dyle--MAt
Czuje sie fatalnie bo z jednaj strony mam serce i oddalabym jej to co mam ale z drugiej strony dlaczego? Ona sobie chodzi na spacerki z mezem a my z moim ciezko pracujemy. Wiem jestem glupia bo powinnam myslaec zimno :(

Gość dyle--MAt
ona wie, ze nie oddalam i nie sprzedalam.

Gość gość
to powiedz jej, że planujesz je sprzedać żeby mieć za co kupić nowe, kim Ty jesteś - darmową wyprawką, powiedz, że masz inne plany co do ciuszków i koniec tematu, jak można od kogoś oczekiwać oddania ciuszków - żałosne, co innego gdyby zaproponowała, że zapłaci za nie albo kupi coś co przyda Ci się przy starszym. "ona wie, ze nie oddalam i nie sprzedalam" - no to już oddałaś

Gość gość
możesz tez powiedzieć, że planujesz drugie i nic nie będziesz oddawać

Gość gość
"a może dla mnie wyślecie ciuchy? przygarnę !!! na 4 letnia dziewczynke i 3msc chlopca!!!" Nie :D Tobie nie wysle :P Moge jedynie dla noworodka jakiejs fajnej, biednej dziewczynie. Albo takiej, ktorej kuzyneczka obrobila d*pe w necie :P

Gość gość
niestety nie wiem nie pomoge Ci

Gość gość
A skąd wiesz, że oczekuje? Powiedziała Ci wprost? Powiedz po prostu, że masz wszystko odłożone, posegregowane i spakowane, bo jeszcze nie wiesz czy chcesz i kiedy chcesz drugie dziecko i tyle. Jeśli zacznie coś kręcić, że niby Ci to odda jak zajdziesz w ciążę, to powiedz, że Ty wiesz jakie jest dziecko, jak potrafi poplamić, ile Ty rzeczy musiałaś wyrzucić, bo się nie sprało i tyle. Jak dalej będzie marudzić to powiedz, że Ty na wszystko musiałaś zapracować i bardzo to szanowałaś, że Tobie nikt nie dał gotowej paki i przeproś, ale jej nie pomożesz. TYLE, a to itak za dużo, bo ja bym powiedziała po prostu, że nic nikomu nie rozdaję, bo może mi jeszcze będą potrzebne.

Gość gość
Tematy o oddawaniu lub przyjmowaniu starych ubrań cieszą się największym powodzeniem. To jakieś chore. Te co mają oddać uwazają się za jakieś lepsze? Dowartościowują się?

Gość gość
To powiedz że planujesz drugie dziecko i zostawiasz sobie wszystko co masz żeby drugi raz nie mieć takiego wydatku, albo powiedz że możesz jej sprzedać bo ty też zadarmo nie dostałas ja tak zrobiłam.

Gość gość
a nie możesz powiedzieć że oddałaś koleżance, która żyję w biedzie i Cię o nie poprosiła? Sama sprzedaj bądź wystaw na gumtree

Gość axa77
ale wy żałosne i chytre:/

Gość Anutkaaaaaaaaaaa
Przestańcie w końcu p*******ć o tych ciuchach !!!! Nie chce to nie dawaj i c**j wszystkim do tego a nie się użalasz i po raz 10000 zakładasz topik o szmatach z lumpa

Gość gość
Zgadzam się z Anutką. A jeszcze durniejsze c**y to te które doradzają w tych tematach. Ja pierniczę. Nie macie problemów w życiu.

Gość igguś
zawiozłam ubranka i wózek do domu samotnej matki, niech skorzysta ktoś, kto tego naprawde potrzebuje.

Gość gość
Prawda,ze ten temat powinien juz byc zakazany :-D

Gość gość
a co wlasciwie masz zamiar zrobic z tymi ciuchami, autorko?

Gość gość
Znowu o tych ubrankach:-) to już nawet nie jest śmieszne :-( Twoje ubranka i zrób z nimi co chcesz-sprzedaj,spal,oddaj. Tylko nie zakładaj kolejnego durnego tematu!